Aclariment dubtes rebut març

Famílies,

Moltes de vosaltres ens heu transmès dubtes sobre el pagament realitzat aquest mes pels conceptes de menjador i extraescolars efectuats. Intentarem aclarir-los.

Tingueu en compte que de moment el tancament d’escoles està previst fins al 27 de març inclòs, però no sabem si finalment des del Govern s’allargarà o no, per la qual cosa no sabem els dies exactes encara a abonar d’aquest mes.

Menjador: S’abonaran els dies de servei no utilitzats el mes de març en el rebut del mes d’abril. Si el confinament s’allargués, no s’emetrà el rebut d’abril fins que aquest confinament finalitzi.

Extraescolars i acollides: S’abonaran els dies de servei no utilitzats el mes de març en el rebut del mes d’abril. Si el confinament s’allargués, no s’emetrà el rebut d’abril fins que aquest confinament finalitzi.

Colònies: Mantindrem els cobraments tal com s’especificava en el full d’inscripció. De moment no hi ha indicis d’anul·lació de les colònies escolars ni de les organitzades per l’AFA, per la qual cosa el segon pagament es cursarà amb normalitat. Si hi hagués algun canvi en aquest sentit, us informaríem.

Piscina de 1r: Els autocars i el monitoratge d’acompanyament estan subvencionats per l’AFA, per la qual cosa, no es farà cap retorn per aquests conceptes.

Sortides escolars: Esperarem al que dicti la direcció de l’escola un cop es retorni a les classes amb normalitat.

NOTA: Tots aquests abonaments es faran via rebut d’abril.  Si hi han rebuts retornats, les famílies es faran càrrec de les despeses de devolució corresponents.

Per últim, preguem tingueu paciència i comprensió. estem treballant amb totes les empreses i personal afectat per tal de no perjudicar a ningú, i sobretot , a les famílies de l’escola.

 

Please follow and like us:
Pin Share