Funcionament de l’activitat

Per inscriure-us a aquest servei:

  1. Ompliu el formulari d’Inscripció extraescolar.
  2. Un cop omplert el formulari, descarregueu aquest document Inscripció i presenteu-lo degudament omplert i signat a la secretaria de l’AFA.

Detalls de l’activitat:

Horari:

  • Dimecres de 16.30 h a 17.30 h: Patinet (Scooter)
  • Divendres de 16.30 h a 17.30 h: Monopatí (Skateboard)

Preu: 28,00 €/mes

Matrícula: 15 € per infants no socis de l’AFA de l’escola Pare Poveda o de l’AFA Josep Maria de Sagarra.

Calendari: Inici de l’activitat: 11 de setembre de 2023

Fi de l’activitat: Últim dijous lectiu de juny 2024,

Monitor/a responsable: Ungravity Freestyle és una empresa líder en el món dels Esports Urbans. Amb més de 15 anys d’experiència, són especialistes en la promoció i desenvolupament d’activitats relacionades amb disciplines com el skate, scooter, BMX, longboard, patinatge, surf, paddlesurf, surfskate i ioga. La seva principal missió és inspirar i donar suport a les persones perquè es llançin a l’aventura dels Esports Urbans, descobreixin noves habilitats i gaudeixin d’una vida activa.

Ha d’haver-hi un mínim de 8 nens a cada grup per poder dur a terme l’activitat. Segons la quantitat d’inscripcions es poden modificar els grups i els horaris.

Què és el Skateboard y Skooter?

Els esports urbans com el skateboard i el scooter són activitats populars i emocionants que ofereixen una gran varietat de beneficis per als nens. A través d’aquesta activitat extraescolar, els nens tindran l’oportunitat de descobrir i gaudir d’aquest apassionant món dels esports urbans, mentre desenvolupen habilitats físiques i mentals essencials. Aquí teniu alguns dels beneficis clau de practicar skateboard i scooter:

  • Activitat física i condició física: El skateboard i el scooter són esport que requereixen moviment constant, ajudant els nens a mantenir-se actius i millorar la seva condició física global.
  • Desenvolupament de l’equilibri i la coordinació: Aquestes activitats ajuden a millorar l’equilibri, la coordinació i la concentració dels nens, ja que requereixen controlar el cos i moure’s de manera precisa.
  • Foment de la confiança i la perseverança: Superar els reptes i aprendre noves tècniques en skateboard i scooter pot ajudar els nens a desenvolupar confiança en si mateixos i a no rendir-se davant de les dificultats.
  • Expressió creativa: Aquests esports permeten als nens explorar la seva creativitat i expressar-se mitjançant els moviments, trucs i estil personal de patinatge.
  • Socialització i comunitat: Participar en aquestes activitats permet als nens connectar amb altres aficionats, formar amistats i compartir experiències en competicions i esdeveniments relacionats amb els esports urbans.
  • Desconnexió digital: Practicar skateboard i scooter pot ser una forma saludable de desconnectar de les pantalles i connectar amb el món real, fomentant l’activitat física i l’aire lliure.

A través d’aquesta activitat extraescolar de skateboard i scooter, els nens podran gaudir d’una experiència enriquidora i divertida, alhora que adquireixen importants habilitats físiques, mentals i socials.