Funcionament de l’activitat

Aquesta extraescolar serà gestionada Fundació Catalana de Bàsquet (FCB) – VallcarcaNord.

  1. Per fer la preinscripció cliqueu: Preinscripció extraescolar
  2. Per completar la inscripció aneu a aquest enllaç i formalitzeu el pagament.

Detalls de l’activitat:

Horari: De dilluns a dijous de 16.30 h a 19.00 h (depenent del grup).

Preu:

  • 33 € (P5, 1r i 2n – ESCOLA DE BÀSQUET)
  • 36 € (3r, 4t, 5è i 6è)
  • + 12 € (en concepte de matrícula)

Calendari:

  • Inici de l’activitat: 12 de setembre de 2023
  • Fi de l’activitat: últim dia lectiu corresponent de juny 2024

Monitors responsables: Monitors de la Fundació Catalana de Bàsquet (FCB)

Lloc: Instal·lacions de l’escola Josep Maria de Sagarra. Com que el poliesportiu és cobert, es farà l’activitat igualment els dies de pluja.

El trasllat dels nen@s de la nostra escola al Sagarra el faran els mateixos monitors, que vindran a buscar-los al Poveda. Les famílies haureu de recollir als infants directament allà.

Detalls de l’activitat:

Com a Fundació del Bàsquet Català, un dels principals objectius és fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa i participativa del màxim nombre de joves escolars. Entenem que aquesta pràctica ha de ser, en tot moment, compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes, etc.). Així, expandir la promoció esportiva mitjançant projectes i serveis excepcionals pensats d’una manera creativa, honesta i en constant evolució és una de les premisses bàsiques d’aquesta institució.

Amb la finalitat de potenciar aquest esport en les escoles (que ha anat desapareixent al llarg del temps), aquesta Escola de Bàsquet proposa aquesta activitat extraescolar, dirigida, en principi, als alumnes de l’Escola Sagarra i de l’Escola Poveda i del Gravi (així ho fan també en altres escoles – p. ex. ERE CORMAR-BALDIRI REIXAC).

Els alumnes inscrits podran participar en les competicions del Consell Escolar de l’Esport de Barcelona. Els partits seran divendres a la tarda o bé dissabte al matí. En cas que desitgeu que el nen hi participi, podeu entregar la documentació necessària per federar-se a la secretaria de l’AFA quan us apunteu a l’activitat.

Documentació per federar-se: Nom i cognoms, adreça, fotocòpia targeta sanitària i dues fotos actualitzades.