Per inscriure el teu infant o tu mateix a una extraescolar organitzada per l’AFA Pare Poveda, segueix aquests passos:

 

 1. Completa el formulari de Preinscripció online.
 2. Descarrega aquest document, omple’l amb les dades bancàries i les autoritzacions necessàries.
 3. Envia el document completat i signat per correu electrònic a la secretaria de l’AFA ([email protected]).
 4. Espera la confirmació de la plaça per part de l’AFA.

 1.  

 

Un cop confirmada la plaça, hauràs de lliurar l’original del document al monitor/a responsable el primer dia de l’activitat.

Detalls de l’activitat:

Horari:

 • Dimarts de 16.30 h a 17.45 h: CircAtzar (1r a 6è).

Preu: 25,00 €/mes

Matrícula: 15 € per a infants no socis de l’AFA de l’escola Pare Poveda o de l’AFA Josep Maria de Sagarra.

Calendari: 

 • Inici de l’activitat: 9 de setembre de 2024
 • Fi de l’activitat: Últim dijous lectiu de juny 2024

Ha d’haver-hi un mínim de 10 nens a cada grup per poder dur a terme l’activitat. Segons la quantitat d’inscripcions es poden modificar els grups i els horaris.

Monitor/a responsable: Arrel Guevara

Arrel Guevara comença la seva incursió en el món del circ l’any 2016, formant-se a espais com Atlantis i Gente Colgada. El trapezi fix va ser el primer element de circ amb el qual va connectar i s’ha especialitzat. Per millorar la seva tècnica corporal, va incorporar disciplines com la corda llisa, les verticals i la dansa.

Després de completar el curs de formador en circ social a l’Ateneu de 9Barris, va decidir professionalitzar-se i va iniciar la seva formació en circ i teatre a l’‘Escuela de Circo y Teatro CAU’ de Granada, on hi va passar dos anys.

Un cop acabada la seva formació, va tornar a Barcelona i va començar a treballar com a tallerista i formador de circ per a totes les edats a l’Escola de Circ Aire. Amb anys d’experiència en la creació i participació en diversos espectacles i performances de circ, actualment es troba en procés de creació amb ‘Lutum’ i participa en el Laboratori de creació i investigació en aeris de Cata Aguayo.

En què consisteix el taller de Circ:

El taller de circ i acrobàcies és una activitat dissenyada per estimular la imaginació, el pensament i la forma física dels infants, obrint-los el camí cap al món de les arts i l’esport en un ambient de convivència i col·laboració.

Continguts del taller:

 • Exploració de tècniques circenses: Els participants aprendran diferents disciplines del circ, com acrobàcia aèria, equilibris, malabars i acrobàcies a terra.
 • Companyerisme i treball en equip: Un fort enfocament en el treball en equip i la confiança mútua ajudarà els infants a desenvolupar habilitats socials i emocionals.
 • Connexió amb el propi cos: Els infants descobriran la seva força, elasticitat i equilibri, explorant les seves habilitats físiques a través de les tècniques de circ.
 • Joc com a eina d’aprenentatge: Utilitzarem el joc per ensenyar i practicar les diferents tècniques circenses, fent que l’aprenentatge sigui divertit i motivador.
 • Exploració del món del circ: Els participants descobriran les característiques úniques del circ, fomentant la seva curiositat i creativitat.
 • Autoimatge positiva: Es treballarà per fomentar una autoimatge positiva, tant personal com en relació als altres.
 • Importància de l’activitat física: Reconeixerem la importància de mantenir una rutina d’activitat física, utilitzant el circ com a mitjà per millorar la salut i el benestar.
 • Noves emocions i gaudi: Els infants experimentaran noves emocions i gaudiran de les seves capacitats motrius a través de l’ús del propi cos.

Aquest taller no només ensenya tècniques de circ, sinó que també ajuda els infants a desenvolupar habilitats personals i socials que seran valuoses al llarg de la seva vida.