Adreces d’interès per les famílies

Hem recopilat alguns recursos i adreces web que creiem poden ser d’interès per a la nostra comunitat educativa. A continuació les detallem:

[button color=»red» size=»medium» link=»https://ajuntament.barcelona.cat/lesmevesajudes/ca» target=»blank» ]1[/button]

L’Ajuntament ha tret una eina que permet consultar de manera fàcil a quines ajudes i prestacions socials podem optar els ciutadans. Adjuntem l’enllaç directe per si algú vol provar el simulador:

https://ajuntament.barcelona.cat/lesmevesajudes/ca

LesMevesAjudes

[button color=»red» size=»medium» link=»http://familiaiescola.gencat.cat/ca/decaleg-pares-mares/enquesta-autoconeixement/enquesta/autoconeixement-pares-mares/» target=»blank» ]2[/button]

La Generalitat de Catalunya dins del Portal de Família i Escola ha publicat una enquesta i un decàleg per l’autoconeixement per a pares i mares sobre l’acompanyament a casa. La tasca d’educar i la participació en el funcionament del centre. Adjuntem les adreces per si voleu participar:

http://familiaiescola.gencat.cat/ca/decaleg-pares-mares/enquesta-autoconeixement/enquesta/autoconeixement-pares-mares/

http://familiaiescola.gencat.cat/ca/decaleg-pares-mares/decaleg/

familiaEscola

 

 

 

[button color=»red» size=»medium» link=»https://edubarometre.cat/» target=»blank» ]3[/button]

La Fundació Jaume Bofill ha creat el portal: Per a l’educació responc, on proposen un seguit d’enquestes a famílies i professionals per tal de millorar l’educació. La darrera enquesta ens pregunta sobre si potenciem prou l’hàbit lector als nostres fills i filles. També podeu consultar a l’enllaç que adjuntem els resultats de les famílies del 2n edubaròmetre.

https://edubarometre.cat/

Resultat famílies 2n edubarometre

edubarometre

 

 

 

 

 

[button color=»red» size=»medium» link=»https://faros.hsjdbcn.org/es» target=»blank» ]4[/button]

Per últim, volem informar-vos de l’existència del portal Faros gestionat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on podeu trobar consells de salut, nutrició, seguretat i d’altres temes interessant. Us podeu subscriure i rebre la seva Newsletter.

https://faros.hsjdbcn.org/ca

logofaros3

Please follow and like us:
Pin Share