Apunts importants per l’inici de curs

 

Ja s’apropa l’inici de curs i us volem fer uns apunts de coses importants a tenir en compte:

 

  • INSCRIPCIÓ MENJADOR: Si els vostres fills/filles faran ús del servei de menjador aquest curs, és imprescindible omplir la fitxa d’inscripció i fer-nos-la arribar via mail o directament a la secretaria de l’AFA abans de l’inici de les classes. Podeu descarregar la fitxa a l’apartat de descàrregues del nostre web: https://afapoveda.cat/download/inscripcio-menjado/  Per fer ús d’aquest servei s’ha d’estar al corrent de pagament de tots els rebuts anteriors.
  • INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS: Pel que fa a les acollides matinals, de tarda, aula d’estudi i extraescolars en general, heu d’omplir el formulari que trobareu en el post del web (https://afapoveda.cat/inscripcions-extraescolars-curs-16-17/ ). És important fer-ho abans de l’inici de les classes per tal de tenir la plaça assegurada.  Per fer ús d’aquest servei s’ha d’estar al corrent de pagament de tots els rebuts anteriors. En el cas que hi hagi algun rebut pendent, la inscripció quedarà automàticament anul·lada.
  • LOT DE LLIBRES: Tots els alumnes inscrits al projecte de socialització i que tinguin tots els rebuts al corrent de pagament, tindran el lot de llibres preparat a les aules. Aquells alumnes que tinguin algun rebut pendent, tant de socialització com d’algun altre concepte del curs passat, tindran el seu lot de llibres a la secretaria de l’AFA, i serà entregat a les famílies en el moment de liquidar el deute.
  • AGENDES: Tots els alumnes de 1r a 6è que participen en el projecte de socialització de llibres, tindran l’agenda inclosa en el lot que se’ls entregarà el primer dia. Els alumnes que no socialitzin, podran adquirir-la a partir del dia 12 de setembre a la secretaria de l’AFA (3€).
  • EQUIPAMENT ESPORTIU: Us recordem que a partir d’aquest curs 16-17, l’equipació esportiva ja no es podrà comprar a l’AFA sinó que s’haurà d’adquirir directament al fabricant via on line. El dimarts dia 13 de 9,00 a 11,00 h, i el dilluns 19 de 16,30 a 18,00 h, l’empresa Uniformes Pelegrí serà a l’escola per tal que qui ho desitgi pugui provar talles als nens per anar sobre segur a l’hora de fer la comanda on line. Properament penjarem més info al web sobre aquesta qüestió.
  • BATES: Aquest any, tots els alumnes de cicle infantil (P3, P4 i P5), poden portar la bata que vulguin ( color, estampat…), només es demana que tingui goma elàstica tant al coll com als punys per facilitar que els nens se la puguin posar i que tingui una butxaca central. A la secretaria de l’AFA hi han bates sobrants d’aquest curs passat, i es farà liquidació a 7 € per si alguna família està interessada
  • PROJECTE JA NEDO: Com ja sabeu, aquest curs s’inicien les classes de natació dintre de l’horari lectiu pels alumnes de 1r. Aquestes classes començaran a l’octubre i acabaran al maig. Es portaran a terme tots els dimecres no festius, d’11 a 12 del matí. Més endavant ja us informarem del material que hauran de portar per dur a terme l’activitat.

 

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb l’AFA via mail ([email protected]), o per telèfon (93.211.44.96)  en el seu horari habitual.

 

Please follow and like us:
Pin Share