AVÍS IMPORTANT REFERENT AL SERVEI DE MENJADOR

Benvolgudes famílies,

Us comuniquen que a a partir de demà dimarts dia 20 d’octubre i fins el divendres 23 d’octubre inclòs, el servei de menjador ofert per l’empresa Alcoes serà substituït pel servei de càtering de l’empresa M-Penta Catering. Us adjuntem el menú que se servirà aquests quatre dies.

Aquest canvi temporal és degut a l’aïllament preventiu del personal de cuina a conseqüència d’un contacte directe amb un positiu de COVID-19.

Us informen que els vostres fills/es no han tingut contacte estret amb el personal confinat, i que durant el servei de menjador s’extremen les mesures de seguretat i higiene necessàries per evitar els efectes d’aquesta pandèmia.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta a:

Atentament,

AFA de l’escola Pare Poveda

A Barcelona a 19 d’octubre de 2020.

 

 

Estimadas familias,

Os comunicamos que a partir de mañana  martes dia 20 de octubre y hasta el viernes 23 de octubre incluido, el servicio de comedor ofrecido por la empresa Alcoes será sustituido por el servicio de catering de la empresa M-Penta Catering. Os adjuntamos el menú que se servirá estos cuatro días.

Este cambio temporal se debe al aislamiento preventivo del personal de cocina como consecuencia de un contacto directo con un positivo de COVID-19.

Os informamos que vuestros hijos/as no han tenido contrato estrecho con el personal confinado, y que durante el servicio de comedor se extreman las medidas de seguridad e higiene necesarias para evitar los efectos de esta pandemia.

Quedamos a vuestra disposición para cualquier consulta en:

 

 

Atentamente,

AFA de la escuela Pare Poveda

En Barcelona a 19 de Octubre de 2020.

 

Menú del 20 al 23 d’octubre

Please follow and like us:
Pin Share