Canvis al Menjador Escolar: Una Mirada a la Gestió de Valors

Menjador 2023-24

Des de fa un mes, la nostra escola ha iniciat una nova etapa en el servei de menjador, gràcies a l’arribada de l’empresa Valors. La transició ha estat notablement suau, mantenint els monitors i el personal de cuina que ja formava part del cor del nostre menjador.

 

Una de les primeres accions que van prendre va ser la renovació dels uniformes, aportant un toc més modern. El canvi més significatiu i que més ha ressonat entre els estudiants ha estat la nova distribució de les taules. Aquesta reorganització ha fet que els espais siguin més acollidors i que la interacció durant el temps de menjador sigui més dinàmica i divertida.

 

Els estudiants continuen menjant en dos torns, amb els més petits primer i després els més grans. Els alumnes de I3, que gaudeixen del seu menjador just al costat de la seva aula, on també poden fer una migdiada.

 

Els alumnes de 6è curs participen activament organitzant-se en torns per preparar els llitets per a la migdiada i recollir-los més tard. Aquesta responsabilitat no només els ajuda a desenvolupar habilitats organitzatives, sinó que també fomenta el seu sentit de la comunitat i el treball en equip.

Després de menjar, els alumnes de 1r a 6è es renten les dents, promovent hàbits saludables des de petits.

Una vegada al mes, el menjador ofereix coca per celebrar els aniversaris del mes, afegint un moment de festa i comunitat.


La visita d’algunes mares de l’AFA al menjador va confirmar aquests canvis positius, sortint molt satisfetes tant amb el funcionament com amb la qualitat del menjar. Aquesta nova etapa, sota la gestió de Valors, promet continuar millorant l’experiència del menjador escolar, beneficiant tant als nostres fills com a la comunitat educativa en general.

 

Des de l’AFA, volem agrair a tot l’equip de Valors i al personal de menjador per la seva dedicació i per fer que aquest espai sigui cada dia millor.

Please follow and like us:
Pin Share