Canvis en la gestió de venda de xandalls pel proper curs

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la reglamentació respecte la venda de xandalls  va canviar a principis d’aquest curs i les AMPES i AFAS no podien vendre aquests productes. Per donar un servei a les famílies donat que s’iniciava el curs, es va acordar que aquest any l’AFA faria de distribuidora i els diners recollits s’entreguen íntegrament a Uniformes Pelegrí. De cara al curs que ve, això però, canviarà.

S’ha arribat a un acord amb Uniformes Pelegrí per tal que tota la gestió de la venda i compra de xandalls sigui gestionada per ells de manera on line. Aquests son els punts de l’acord:

  • Uniformes Pelegrí es compromet a venir dos cops l’any, un per la temporada d’estiu i un altre per la d’hivern i estar un parell de dies per tal que les famílies puguin probar les talles als infants.
  • Després d’aquest dies de prova de talles, les famílies tindran uns quants dies per poder fer la comanda on line a través de la pàgina web d’Uniformes Pelegrí i amb el codi d’usuari que els hi facilitarem.
  • Un cop acabat el període de temps per fer les comandes on line, Uniformes Pelegrí enviarà tots els paquets demanats, degudament identificats a l’AFA on es podran recollir.
  • Totes les famílies podran fer les comandes sempre que vulguin, però si és fora del període establert, seran enviades al domicili de la persona sol·licitant i haurà d’abonar les despeses d’enviament.
  • Durant tot l’any, l’AFA tindrà una mostra de cada talla per tal que les famílies la puguin veure abans de fer la comanda on line.

Per qualsevol dubte, sempre podreu contactar amb la secretaria de l’AFA i us donarà un cop de mà.

Aquesta iniciativa ja fa temps que es porta a terme a moltes escoles i funciona molt bé.

Per últim indicar-vos que si voleu fer previsió de cara al curs que ve, o necessiteu xandall d’estiu per ara, a la secretaria de l’AFA i fins el dia 21 de juny podreu compra-ne, després tot l’excedent serà recollit per Uniformes Pelegrí.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share