Casal de Nadal 2020

Benvolguts/des,

Us adjuntem tota la informació relativa al casal de Nadal que Vallcarca Nord a organitzat per les vacances de nadal.

Si esteu interessats, heu de fer arribar el full d’inscripció omplert i el comprovant de pagament directament a l’entitat organitzadora (en el full trobareu nº de compte bancari i mail).

Podeu escollir entre diferents opcions d’horaris i dies. Els nens i nenes hauran de portar l’àpat preparat des de casa per dinar.

Es necessitarà un mínim de 8 nens tant per dur a terme l’acollida matinal com per a l’horari de 15h a 17h.

Aquest any, amb la situació actual que estem vivint, seguim endavant per poder tornar a la normalitat al més aviat possible. Tal com vam fer a l’estiu, aconseguint fer un Casal segur i preparat amb totes les mesures adients a les nostres instal·lacions. 
 
En aquest casal es duran a terme activitats lúdico-esportives per nens des de 3 anys fins a 13 anys, a l’ESCOLA PARE POVEDA. Es realitzaran esports, dinàmiques, gimcanes, balls i cançons nadalenques… I fins i tot, aprendrem anglès!

A partir d’avui, podeu demanar la INSCRIPCIÓ presencialment al pavelló de Sagarra de 17h a 18h de dilluns a dijous o AFA Poveda (pels seus alumnes) o fer-ho de manera online, i enviar-la al nostre correu de: [email protected]

La inscripció s’haurà d’enviar juntament amb la fotocòpia del CatSalut del participant i el comprovant del pagament del casal.
diptic

Please follow and like us:
Pin Share