Casal d’estiu 2020: Informació dates i ajuts

Benvolgudes famílies,

Tot i la situació excepcional que vivim, continuem la nostra tasca per tal d’oferir activitats a l’estiu pels vostres infants. És per això que us adjuntem informació del casal d’estiu que des de la Fundació del Bàsquet Català han preparat. La nostra intenció, i de la Fundació, és poder tirar endavant el casal, però hem de ser conscients que són moments de molta incertesa i podria ser que des del Govern ens donessin altres consignes. Qualsevol canvi que afectés el casal, us ho faríem saber de seguida.

Al final d’aquest post, trobareu els següents documents:

  • Informació de torns de casal i preus.
  • Informació dels ajuts o beques.
  • Inscripció al casal (només pels alumnes de l’escola Pare Poveda, la resta ho ha de fer a través de Vallcarca Nord).
  • Fitxa salut per a la inscripció.
  • Fitxa al·lèrgies alimentàries.
  • Fitxa al·lèrgies NO alimentàries.
  • Enllaç per demanar l’ajut a l’Ajuntament.

 

Els alumnes de l’Escola Pare Poveda hauran de tramitar la inscripció mitjançant l’AFA. Haureu d’enviar el full d’inscripció, juntament amb la targeta sanitària i la cartilla de vacunació, per mail a la secretaria de l’AFA ( [email protected] ).

A l’hora de delimitar el nombre màxim d’inscrits per grup es tindrà en compte l’estricte ordre d’arribada del formulari d’inscripció.

 

PAGAMENT DE LA QUOTA:

L’import del casal es cobrarà als mesos de maig i juny (50% cada mes). Serà un rebut especial pel casal, per la qual cosa no hi haurà cap més concepte afegit (ni  abonaments, ni càrrecs d’escola pendents).

A les famílies que demanin l’ajut econòmic, el cobrament es realitzarà un cop l’Ajuntament resolgui l’atorgament o no de l’ajut (28 de maig), per tant, se’ls hi passarà un únic rebut al juny amb l’import total descomptant l’ajut atorgat.

Totes les famílies que demanin l’ajut ens hauran de fer arribar juntament amb les fitxes d’inscripció, còpia de la sol·licitud de beca.

 

AJUTS ECONÒMICS 

Com sabeu, és un casal homologat per l’ajuntament de Barcelona i per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda. Tota la informació al respecte la trobareu a la nostra web i al següent enllaç de l’Ajuntament de Barcelona. https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families. A més, en aquest correu us adjuntem un document explicatiu de com realitzar la sol·licitud.

Aquest any, a causa de l’excepcionalitat de la situació pel Covid-19, els ajuts econòmics s’han de presentar telemàticament. La secretaria de l’AFA segueix operativa amb el teletreball i us intentarem resoldre tots els dubtes o qüestions que tingueu respecte a aquest procés.

Les dates per a sol·licitar l’ajut econòmic son del 25 d’abril fins al 19 de maig.

[divider]

El codi d’activitat del casal és:  060220CAS05

[divider]

DOCUMENTS I ENLLAÇOS:

INFORMACIÓ CASAL

INFORMACIÓ AJUTS 2020

INSCRIPCIÓ CASAL ESTIU

FITXA SALUT INSCRIPCIÓ

FITXA AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES

FITXA AL·LÈRGIES NO ALIMENTÀRIES

SOL·LICITUD BECA

BLOG VALLCARCA NORD

Please follow and like us:
Pin Share