Casal d’estiu 2021 – Informació

Benvolgudes famílies,

Després d’un any d’incerteses, restriccions i canvis, la Fundació del Bàsquet Català torna a engegar el Casal d’Estiu  amb més força que mai!

Portem un any convivint i adaptant-nos a la nova normalitat i volem que les escoles, les famílies i sobretot els nens i nenes gaudeixin d’un estiu com es mereixen.

Han preparat un casal amb una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes que penjaran d’un fil conductor com és el dels Jocs Olímpics. A més, com a han fet en altres casals de durant l’any, introduiran l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

Per altra banda, sempre i quan les condicions ho permetin, es realitzaran sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquarium, etc).

Com a novetat, també han plantejat un CASAL JOVE pels nois i noies de la ESO, el qual tindrà un horari més reduït (de 9:00 a 14:00 o 15:00) on la idea és que facin una sortida cada matí atenent-nos als seus interessos i implicant-los en la decisió d’alguna de les propostes setmanals. S’ho passaran molt bé, coneixeran gent nova i es mouran en un entorn saludable!

– INSCRIPCIÓ CASAL

  • Adjunt trobareu tota la informació actualitzada dels casals, i podreu tramitar la inscripció a partir del 24 d’abril.
  • El 23 d’abril, penjarem tant el full d’inscripció com l’enllaç per a la sol·licitud d’ajuts.
  • Per formalitzar la inscripció, és imprescindible que envieu el full d’inscripció degudament omplert i signat, fotocòpia del CATSalut i còpia de la sol·licitud d’ajuts (si s’escau) a:  [email protected]. Per a més informació i/o dubtes podeu contactar amb la secretaria de l’AFA en el 93.211.44.96.

– AJUTS ECONÒMICS 

  • Com sabeu, el casal està homologat per l’Ajuntament de Barcelona i per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda. L’inici del procés de sol·licitud comença també el 24 d’abril i serà exclusivament online. Si ho necessiteu, podeu concertar cita prèvia amb l’AFA per ajudar-vos en el procés.

Per últim, informar-vos que si finalment no es poguessin dur a terme els casals, es retornaria la totalitat de l’import pagat.

 

Qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu [email protected][email protected]

Moltes gràcies i us hi esperem!!!

diptic poveda

diptic JOVE

Informació BEQUES 2021

Please follow and like us:
Pin Share