Comunicat AFA-Direcció sobre activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

Ahir ens va arribar les mesures de prevenció que marca el Departament d’Educació referent a la contenció del Coronavirus:

“El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.”

Som plenament conscients del que implica en les vostres organitzacions familiars l’alteració de les activitats extraescolars, però també cal que en aquests moments prenguem totes les mesures de protecció que el Departament indiqui. És per això que conjuntament amb la Direcció de l’escola us comuniquem que, fins nou avís, les extraescolars es veuran afectades en la mesura que us detallem a continuació:

Com afecta a cada extra-escolar?

Patinatge:  L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda. Tots els alumnes externs seran avisats que no poden venir a realitzar l’activitat.

Judo: L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda. Tots els alumnes externs seran avisats que no poden venir a realitzar l’activitat.

Anglès: L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda. 

Arts plàstiques: L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda.

Dibuix artístic: L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda.

Futbol: Restem a l’espera del comunicat oficial que emetrà l’Institut Barcelona Esports al llarg del dia. Tan bon punt tinguem constància us informarem.

Bàsquet: : Restem a l’espera del comunicat oficial que emetrà l’Institut Barcelona Esports al llarg del dia. Tan bon punt tinguem constància us informarem.

Dansa: L’activitat es durà a terme amb normalitat però només pels alumnes del Pare Poveda. Tots els alumnes externs seran avisats que no poden venir a realizar l’activitat.

Volei: Activitat anul·lada. Preguem que recolliu als nens/es a les 16,30 h. al Pare Poveda. Si alguna família no pogués, l’infant podrà quedar-se a l’escola fins que vingueu a recollir-lo/a, però us demanem sigui el més aviat possible. No pujaran a l’escola Josep Mª de Sagarra.

Escacs: L’activitat es durà a terme amb normalitat.

De moment les acollides matinals i de tarda i l’aula d’estudi funcionaran amb normalitat.

Les informacions oficials poden canviar, per tant, preguem esteu atents per si hi hagués alguna variació de la qual us informaríem ràpidament.

 

Cordialment,

Junta de l’AFA i Direcció de l’escola Pare Poveda

Please follow and like us:
Pin Share