Comunicat Olimpoveda 2014

 

Benvolgudes famílies de l’Escola Pare Poveda:

Com a President de l’Ampa i en nom de tots els companys de la Junta vull agrair a totes les famílies que aquests darrers dies heu estat al col·legi amb els vostres fills la vostra assistència als actes de l’Olimpoveda 2014. Aquest esdeveniment únicament te sentit si tots plegats, pares, mares, famílies i alumnes del col·legi el gaudim conjuntament, i això ho hem sabut fer.

Han estat tres dies de visualitzar com l’esforç d’un grup de persones, treballant amb un objectiu i unint forces, poden aconseguir que un signe d’identitat de la nostra escola es refermi i que tots els nostres fills s’hagin sentit protagonistes i partícips de quelcom que de ben segur mantindran al seu record.

Vull posar de manifest, com a President de l’Ampa i per tant com a representant de tots els pares i membres de la mateixa, la gran tasca feta pels membres de l’organització, per les comissions, pels col·laboradors i delegades, pels professors i com no pels pares i mares del bar-restaurant de cinquè. Sense tots ells l’Olimpoveda no hauria estat el que tots vàrem poder fruir. Serveixin doncs aquestes quatre paraules com el més sincer reconeixement a una tasca ben feta. Si nois/es, si!!! Ho vàreu aconseguir!!!!

Per finalitzar, no voldria passar per alt que hi ha hagut generacions anteriors que es van implicar i portar endavant la celebració d’aquest acte i que cal retre homenatge a tots ells, des del primer fins a l’últim, pel que varen fer i per haver sabut deixar aquest llegat a les generacions futures d’alumnes i famílies del Poveda.

El testimoni ha de ser recollit pels que el 2018 restaran al col·legi, endavant tots!, ja heu vist del que alguns han estat capaços!! Segur que els qui els succeïu ho fareu millor i per tant us encoratjo a què feu realitat les successives Olimpovedes, els vostres fills s’ho mereixen!!!

Una salutació a tots.

 

Please follow and like us:
Pin Share