Coneix els nostres Monitors i Cuiners de l’Espai Migdia 2023-24

Menjador 2023-24

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou equip que acompanyarà als vostres fills i filles a l’espai migdia durant aquest curs 2023-24. Aquest any, tenim la sort de comptar amb cares noves i també amb aquells professionals que ja fa anys que cuiden amb amor i dedicació dels nostres petits.

Presentem el video

Per fer-ho de manera més divertida i personal, hem preparat un video on podràs veure i conèixer una mica més a cada membre de l’equip. Ens semblava la manera més propera de fer-vos sentir una mica més a prop de totes les persones que estan dia a dia amb els vostres fills.

  • Monitors: Amb una formació especialitzada i una gran passió per la infància, els nostres monitors estan preparats per oferir activitats lúdiques, suport en els deures i, sobretot, un ambient de respecte i carinyo.

  • Cuiners: El nostre equip culinari treballa amb esforç i dedicació per oferir menús equilibrats i deliciosos. Cada plat està pensat amb amor, garantint que els vostres fills reben tots els nutrients necessaris.Cares conegudes

Si ets un dels que ha estat amb nosaltres des de fa anys, reconeixeràs algunes cares. Estem molt agraïts de poder comptar amb professionals que han decidit quedar-se curs rere curs, creant un lligam especial amb les famílies i els infants.

Benvingudes cares noves!

I, per descomptat, donem la benvinguda a les noves incorporacions! Estem segurs que aportaran aire fresc i noves idees, i esperem que se sentin com a casa amb tots nosaltres.

 

Des de l’Afa volem agrair a cada membre de l’equip la seva dedicació i esforç. Sabem que el benestar dels nostres fills està en les millors mans. I a vosaltres, famílies, gràcies per confiar en nosaltres un any més. Tots junts farem d’aquest curs una experiència inoblidable.

Please follow and like us:
Pin Share