Convocatòria acció participativa – Parc Anna Piferrer

Des del Districte de Gràcia es té la intenció de realitzar un nou parc al solar ubicat al costat del carrer d’Anna Piferrer, al davant de la sortida del metro Penitents.

Es vol que aquest nou espai públic sigui, divers, inclusiu i integrador d’entitats, col•lectius i persones del barri. Es per això que entre els mesos d’octubre i desembre es realitzaran unes accions participatives per arribar a un programa d’usos del nou parc. Aquestes activitats tenen per objectiu donar veu a tothom, obrir espais de trobada i propiciar experiències positives.

En aquest primer moment del procés, abans d’iniciar les activitats amb tots els/les veïns, veïnes i famílies, ens proposen, com a AFA de l’escola, una primera trobada. La finalitat d’aquesta trobada, a més d’informar-nos del procés, és presentar-nos les propostes en que han estat treballant, revisar-les en base a la nostra experiència i intercanviar idees entre tots/es plegats/des.

La sessió serà el proper dia 11 d’octubre de 16:30h a 18h a la nostra escola.

Si esteu interessats en el tema i voleu assistir, si us plau, adreceu-vos a la secretaria de l’AFA o envieu un correu electrònic.

Please follow and like us:
Pin Share