Curs 22-23: Extraescolars i servei de menjador

Famílies,

Us recordem que, el proper curs 2022-2023 comença el 5 de setembre. El servei de menjador s’inicia el primer dia d’escola (excepte per P3 que s’inicia el dia 12). 

És molt important que realitzeu la inscripció pel proper curs ara, per poder fer les previsions de quantitats de menús i monitors. Només heu d’omplir un qüestionari molt senzill i el primer dia d’escola portar el full d’inscripció degudament omplert i signat. Trobareu la informació i inscripció al servei de menjador aquí: Menjador 2022-2023

Respecte les extraescolars previstes pel curs 2022-2023, aquestes començaran el 12 de setembre (excepte acollida matí i tarda que començaran el dia 5,  i iniciació esports per P3 que començarà al gener).

És per això que és importantíssim que, si teniu previst apuntar als vostres infants a alguna extraescolar, ho feu aquest mes de juliol. Ampliem el termini per fer les inscripcions on line fins al dia 20 de juliol. Podeu accedir als horaris i formularis d’inscripció des d’aquí.

Ara com ara, hi ha molt baixa inscripció a totes les extraescolars, el que significa que, si arribat el plaç, no arribem al mínim d’infants per activitat, NO ES PODRAN DUR A TERME, i, per tant, NO PODRAN COMENÇAR EL DIA 12 DE SETEMBRE.

A finals de juliol informarem de les extraescolars que podran tirar endavant i les que s’hauran de suspendre.

Per qualsevol dubte podeu contactar am la secretaria de l’AFA.

Please follow and like us:
Pin Share