Dilluns 29 de juny: Recollida de llibres socialitzats

Famílies,

El proper dilluns 29, quan vinguin els infants a recollir les notes, recordeu que han de portar els llibres socialitzats d’aquest curs. Aquests son:

De 3r a 6è: Català, castellà, matemàtiques i anglès (només l’student book). L’activity book d’anglès (llibre d’exercicis), no cal que el portin, però guardeu-lo pel curs que ve perquè us farà falta.

1r i 2n: No hi han llibres socialitzats, però guardeu-los fins que us passem llistat de llibres perquè segurament s’aprofitaran alguns (el d’anglès segur).

Les famílies que aquest curs no heu socialitzat per diferents circumstàncies i heu comprat els llibres, podreu recollir-los dilluns també, però igualment, no els llenceu fins que sapiguem llistat definitiu pel proper curs.

Les famílies que no han pogut socialitzar aquests curs, però estan interessades en fer-ho el proper, que es posin en contacte amb la secretaria de l’AFA mitjançant el mail [email protected].

Com ja sabeu, de moment no s’ha passat quota de socialització pel proper curs aquest mes de juny. Estem a l’espera que ens confirmin els respectius tutors quins llibres conformaran la llista del curs que ve.

Us anirem informant.

Please follow and like us:
Pin Share