Festival d’estiu d’extraescolars – dissabte 17 juny 2023

Festival d'estiu d'extraescolars dissabte 17 juny 2023

Estimades famílies,

Us convidem amb gran il·lusió al Festival d’estiu d’extraescolars, una jornada esportiva per a tota la família, que celebrarem el pròxim dissabte 17 de juny a l’escola Pare Poveda. Aquest dia estarà replet d’activitats, partits, exhibicions i molt més, sent el moment perfecte per gaudir, compartir i celebrar el final d’aquest curs escolar.

Començarem el dia amb partits de Futbol i Bàsquet que es duran a terme tant a l’escola Josep Maria Sagarra com a l’escola Pare Poveda, en col·laboració amb VallcarcaNord. Els partits, que es disputaran de 9:00 a 13:30 h, involucraran tant als nens que participen en les extraescolars com als pares i mares que vulguin unir-se al partit de “gent gran”. Una gran oportunitat per demostrar l’esperit esportiu de tota la família!

A continuació, de 12:00 a 13:00 h, l’AFA Pare Poveda ha preparat una Gimcana infantil, un joc emocionant ple de reptes i diversió per a tots.

A l’hora de dinar, us convidem a compartir una Paella Popular que estem organitzant a partir de les 14:00 h. Aviat us informarem sobre com adquirir els vostres tickets.

Després del dinar, a les 15:30 h, començarem el Campionat d’Escacs, dirigit per Tatiana Chiciuc. No només està obert als nens que participen en aquesta extraescolar, sinó també a pares, mares, avis, i altres familiars. Podeu apuntar-vos fent clic a aquest enllaç.

A partir de les 16:00 h, tindrem una sessió de cinema organitzada per l’AFA Pare Poveda. A continuació, a les 18:00 h, ens delitarà una Exhibició de Zumba a càrrec de la fantàstica Paqui Castillo. En aquesta exhibició veurem ballar al grup de nens que participa en aquesta extraescolar, així com a les mares que fan cardiodance, qui també ens ballaran una cançó.

A les 18:45 h, tindrem una exhibició de Judo organitzada pel Club de Judo Barcelona Nord, que inclourà una demostració i una cerimònia d’entrega de cinturons.

Finalment, a les 20:30 h, tancarem amb l’espectacular exhibició de Patinatge. Aquesta serà una gran oportunitat per admirar les habilitats de les nenes i nens que Fanny Martínez i Carla Bastús han estat entrenant durant tot l’any.

Durant tot el dia, tindrem un servei de bar on podreu comprar begudes, gelats, entrepans… i gaudir d’una jornada festiva. Aquest servei estarà organitzat per algunes mares de l’escola Pare Poveda, que ja estan preparant tot amb molta dedicació.

Us esperem a tots amb els braços oberts per a aquest dia tan especial. No oblideu marcar-vos aquesta data al calendari, perquè serà una jornada plena de diversió, esport i comunitat. Ens veiem el dissabte 17 de juny!

L’equip de l’AFA de l’escola Pare Poveda

Festival d'estiu d'extraescolars 2023
Please follow and like us:
Pin Share