Gràcies i fins aviat!

Estimades famílies,

La meva etapa com a secretaria de l’AFA arriba al seu final. Aquest divendres serà el meu últim dia a l’escola.

Han estat gairebé 8 anys fantàstics, en els que he conegut gent meravellosa. He estat la cara visible de l’AFA sí, però darrere sempre he tingut el suport d’un grup de mares i pares que, desinteressadament, han posat el seu temps i el seu esforç per contribuir a la millora de l’escola. Per elles també el meu reconeixement.

Estic molt orgullosa d’haver format part de tots vosaltres. Ara començo una etapa diferent i espero que igual d’enriquidora.

Gràcies a tots i totes per posar-m’ho tan fàcil. Gràcies pel vostre reconeixement i valoració. Sempre m’he sentit molt recolzada i estimada, tant per les famílies, com per l’equip directiu, les monitores i monitors, i per descomptat, la junta de l’AFA.

Espero haver estat a l’altura del que us mereixeu, del que es mereix l’escola, i, sobretot, del que es mereixen tots els nens i nenes.

No vull que això sigui un comiat, mai m’han agradat. Ben segur que ens retrobarem en alguna ocasió.

Fins aviat!

Poveda per Sempre!

Emilia

Please follow and like us:
Pin Share