Gran festa de Carnestoltes!

Famílies!

Divendres 17 de febrer celebrem Carnestoltes, i l»AFA ha preparat una gran FESTA!

Recordeu que tots els alumnes podran venir disfressats a l’escola del que desitgin. Les classes acabaran a les 12 h, per donar temps a preparar-ho tot de cara a la celebració per part de l’escola. Els infants que marxin a casa a dinar, hauran d’estar a les 14.30 h.

És molt important, que tots els infants que habitualment es queden a dinar a l’escola, i aquest dia no ho facin avisin a la secretaria de l’AFA abans de dimecres 15 de febrer.

A les 15 h començarà la Rua, i després la gran Festa de l’AFA!

Començarem per una gran Xocolatada gratuïta per tothom fins a esgotar existències (prioritat pels infants). Les famílies de 6è es faran càrrec del servei de bar, i podreu comprar berenars o begudes. Si algú necessita una beguda diferent de la xocolata per motius al·lèrgics preguem que ho comuniqui a l’AFA abans del 15 de febrer..

Aprofitem per demanar voluntaris per l’organització tant de la xocolatada com de la resta de la festa. Si creus que ens pots donar un cop de mà, posa’t en contacte amb la delegada del teu curs!

A les 16.45 h, començarà el Concurs de disfresses al gimnàs de l’escola. Recordeu que encara hi sou a temps d’apuntar-vos tant en categoria individual com en categoria de comparsa o grup. Podeu fer-ho aquí. Hi haurà un premi pel guanyador de cada categoria.

US ESPEREM A TOTS I TOTES PER GAUDIR D’UN CARNESTOLTES PLEGATS!

Please follow and like us:
Pin Share