Informacions d’interès

[box type=»info» align=»alignleft» ]REUNIÓ INFORMATIVA COLÒNIES

El proper dimecres 24 de febrer a les 16:45h. es celebrarà una reunió per a explicar les novetats sobre les colònies d’aquest curs (dates, lloc, documentació, etc.).

Recordem que aquesta activitat està adreçada als nens/nenes a partir de P5.

[/box]

[box type=»info» align=»alignleft» ]REUNIÓ DE TREBALL SOBRE EL PEC (Projecte Educatiu de Centre)

Volem informar a tota la comunitat educativa que aquest curs l’escola està elaborant el nou Projecte Educatiu de Centre. Les famílies tenim l’oportunitat de col·laborar-hi. Per aquesta raó es proposa realitzar una reunió on tots puguem aportar la nostra visió. Si esteu interessats apunteu la següent data a la vostra agenda: 17 de març a les 17h. al menjador de l’escola. Podeu contactar amb la secretaria de l’AFA per ampliar informació al respecte.

Hi haurà servei d’acollida per a les famílies que ho requereixin.[/box]

[box type=»info» align=»alignleft» ]ENTRADES/SORTIDES EXTRAESCOLARS

Comuniquem a totes les famílies que l’AFA ha arribat a un acord amb l’empresa ALCOES, responsable de diferents serveis com el menjador i les acollides, per encarregar-se d’obrir la porta a l’entrada i sortida de les activitats extraescolars, així com d’atendre als nens/nenes que hagin de deixar l’activitat abans de que finalitzi. Seran ells els que es posaran en contacte amb les famílies en cas de que sigui necessari. D’aquesta manera es vol evitar que els monitors deixin la resta del grup sense supervisió. Aquest servei acabarà a les 18h.

[/box]

Please follow and like us:
Pin Share