Informacions útils Colònies 2017 de P3 a 6è.

Benvolguts/des:

Les colònies ja són a tocar! Us fem uns apunts d’aspectes importants a tenir en compte de cara al dia de sortida. Donat que coincideix que el mateix dia marxen els de P5 a 5è per una banda, els de 6è per l’altra, i a més és l’inici del casal d’estiu, preguem puntualitat i respecte dels punts de trobada.

 

Colònies de P5 a 5è:   EL COLLELL – SANT FERRIOL – GIRONA

 

Dia de sortida:   dilluns 26 de juny. TOTS ELS PARTICIPANTS HAN DE VENIR AMB LA SAMARRETA DE LES COLÒNIES POSADA DE CASA.  A partir de dilluns 12 de juny, podeu passar a recollir-la per la secretaria de l’AFA!!

Punt i hora de trobada: Tots els alumnes hauran de ser-hi a l’escola a les 8,30 h, i anar directament al punt de trobada del seu curs (hi hauran cartells indicatius).

Un monitor o monitors acompanyants, aniran curs per curs passant llista. Preguem que tots els nens/es, juntament amb els seus pares i/o familiars, espereu a que el monitor vagi al vostre grup per fer-li alguna observació o entregar medicació.

Si algún nen o nena ha de prendre medicació durant la seva estada a les colònies, preguem ho porteu preparat de casa de la manera més aclaridora possible, i li entregueu al monitor responsable quan vingui a passar llista al vostre grup. Recomanem:

 • Portar per escrit el nom i cognoms del nen/a, medicació i dosificació… (indicar molt clarament el procediment)
 • Entregar el medicament al monitor responsable. Ha de venir dins una bossa hermètica, amb el nom del participant indicat.

En el document adjunt trobareu el que cal posar dins la motxilla per els tres dies de colònies.

A les 9:00 h, està prevista la sortida dels autocars. Els nens/es aniran pujant per cursos i un cop a l’autocar, es tornarà a passar llista.

Dia d’arribada: dimecres 28 de juny a les 17:00 a l’escola.

Us demanem que no aparqueu en doble filera davant l’escola per tal que els autocars tinguin lloc.
Per tal de no obstaculitzar la baixada dels nens de l’autocar, demanem que els pares espereu al pati de l’escola. Els nens baixaran en filera i entraran al pati.
Quan ja els hàgiu pogut abraçar, podreu descarregar les motxilles!!

Altres apunts d’interès:

 • Tots aquells que ho prefereixin, poden portar llençol per dormir en comptes de sac. Recordeu que la casa proporciona a cada nen llençol de sota i coixinera.
 • Recomanem marcar tota la roba amb el nom i portar bambes de recanvi.
 • Hi haurà quatre mares/familiars voluntàries que acompanyaran els vostres fills els tres dies, i mantindran contacte directe amb la secretaria de l’AFA per informar-nos de tot.
 • Des de secretaria de l’AFA anirem penjant la informació que anem rebent al web, i sempre podreu contactar amb nosaltres per qualsevol altra qüestió.
 • No recomanem que els nens/es s’emportin mòbils ni aparells electrònics. Si ho fan, en cas de pèrdua o desperfecte no l’empresa organitzadora ni l’AFA se’n faran responsables.

Documents de P5 a 5è:

Planning Colònies P-5 i 1r – El petit Príncep

Planning Colònies 2n i 3r- Escola de Màgia de Hogwarts

Planning Colònies 4t i 5è – Aventura

Cal portar a colònies

 

Colònies de 6è:  MAS GIRCÒS – SANT FERRIOL – GIRONA

 

Dia de sortida: dilluns 26 de juny.

Punt i hora de trobada: Tots els alumnes hauran de ser-hi a l’escola a les 8,30 h, i anar directament al punt de trobada que en el cas de 6è serà al pati dels troncs, al costat de l’AFA.

Si algún nen o nena ha de prendre medicació durant la seva estada a les colònies, preguem ho porteu preparat de casa de la manera més aclaridora possible, i li entregueu al monitor responsable. Recomanem:

 • Portar per escrit el nom i cognoms del nen/a, medicació i dosificació… (indicar molt clarament el procediment)
 • Entregar el medicament al monitor responsable. Ha de venir dins una bossa hermètica, amb el nom del participant indicat.

En el document adjunt trobareu el que cal posar dins la motxilla per els cinc dies de colònies.

A les 9:00 h, està prevista la sortida de l’autocar. Els nens/es aniran pujant per cursos i un cop a l’autocar, es tornarà a passar llista.

Dia d’arribada: divendres 30 de juny a les 17:00 a l’escola.

De nou demanem que no aparqueu en doble filera davant l’escola per tal que l’autocar tingui lloc.

Altres apunts d’interès:

 • Tots aquells que ho prefereixin, poden portar llençol per dormir en comptes de sac. Recordeu que la casa proporciona a cada nen llençol de sota i coixinera.
 • Recomanem marcar tota la roba amb el nom i prtar bambes de recanvi.
 • Podreu contactar amb la secretaria de l’AFA per qualsevol qüestió important.
 • No recomanem que els nens/es s’emportin mòbils ni aparells electrònics. Si ho fan, en cas de pèrdua o desperfecte ni l’empresa organitzadora ni l’AFA es faran responsables.

Documents 6è:

Com preparar la motxilla colònies escolars

Programa activitats 6È

Please follow and like us:
Pin Share