Inici activitats AFA i secretaria

Recorda, el període d'inscripció finalitza el 15 de juliol, així que assegura't de completar el procés d'inscripció el més aviat possible.
Benvolgudes famílies,

Us informem que la secretaria de l’AFA ja està operativa i podeu posar-vos en contacte si teniu algun dubte. Hem estat treballant per tal de poder començar aquest curs amb la màxima normalitat donades les circumstàncies actuals. Ja tenim preparades les extraescolars per aquest curs i els protocols que hauran de seguir cada una d’elles.

Us adjuntem tota la oferta d’activitats extraescolars i tindreu fins el 20 de setembre per a fer les vostres pre-inscripcions on line. Totes les activitats estan subjectes a un nombre mínim i màxim d’inscrits, per la qual cosa, si no s’arribés a omplir una activitat, avisarem a les famílies corresponents per tal que puguin canviar d’opció.

Degut a la situació excepcional que vivim, els grups seran estables i tancats en la manera que sigui possible, es a dir, no s’incorporarà cap nou membre al grup un cop les extraescolars hagin començat.

Les inscripcions es regiran per estricte ordre d’arribada. Un cop omplerts els grups no hi haurà llista d’espera.

Aquest serà l’horari per aquest curs:

horari extraescolars

 

 

INSCRIPCIONS:

Cliqueu aquest enllaç i accedireu al formulari d’inscripció ( Inscripcions extraescolars 2020-21 ). ENLLAÇ CADUCAT. INSCRIPCIONS TANCADES.

Si hi han canvis en el compte corrent a on domiciliar els rebuts, preguem ens envieu el document adjunt degudament omplert (Model domiciliació bancaria )

 

DESCRIPCIÓ :

Podeu descarregar-vos el document adjunt on trobareu descripció de cada activitat i preus.  Descripció activitats extraescolars 2020-21

El primer dia d’activitat els infants hauran d’entregar al monitor referent el full de declaració responsable degudament omplert i signat pels pares.

Les famílies NO podran accedir a les instal·lacions de l’escola, hauran de fer una fila fora fent ús de la mascareta i respectant els 2 metres de seguretat tant a l’entrega com a la recollida dels infants. Més endavant us indicarem les portes de sortida de cada activitat.

 

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb la secretaria de l’AFA mitjançant el telèfon 93.211.44.96 o  el mail [email protected]

Please follow and like us:
Pin Share