Inici activitats extraescolars

Recorda, el període d'inscripció finalitza el 15 de juliol, així que assegura't de completar el procés d'inscripció el més aviat possible.
Benvolgudes famílies,

Demà 1 d’octubre comencen les activitats extraescolars. Adjunt trobareu l’horari de cadascuna per si teniu dubtes. Aquest any, com a novetat, han canviat els punts de trobada. Tots els infants de 1r a 6è baixaran amb els seus tutors de classe fins al gimnàs on trobaran el seu punt de referència indicat amb un rètol per activitat. Allà estaran els monitors respectius esperant-los. Els nens/es que comencin l’activitat més tard i hagin d’anar a aula d’estudi a primera hora, també hauran d’anar al punt de trobada indicat al gimnàs, i després aniran a la biblioteca.

El infants d’infantil (P3,P4 i P5) són recollits a les aules pels mateixos monitors de les extraescolars. No baixen al gimnàs.

Us recordem que fins l’11 d’octubre podeu sol·licitar l’ajut per a la pràctica esportiva fora de l’horari escolar. Podeu passar per la secretaria de l’AFA en el seu horari habitual i recollir l’imprés a presentar.

 

Horari Extraescolars 19-20

Please follow and like us:
Pin Share