Inici de curs i activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

Després de l’estiu i les vacances, tornem amb forces renovades per encetar aquest nou curs. Recordeu que el curs comença dimecres 12 de setembre. Us adjuntem calendari escolar amb les festes programades.

Calendari escolar

Totes les families que socialitzen i tenen els rebuts al corrent de pagament tindran el lot de llibres preparats a les aules. Si hi hagués algun rebut del curs anterior pendent de pagament, el lot de llibres romandrà a l’AFA fins que estigui liquidat.

El material escolar està inclòs en la quota de socialització tret del següent que haurà de portar cada infant:

3r ,4t, 5è i 6è de Primària:

Material de música: Carpeta de fundes de plàstic (10 fundes)

Material d’aula: Carpeta amb separadors, estoig tipus bossa amb dues cremalleres (sense material dins), motxilla.

 

Totes les activitats extraescolars començaran a l’octubre, incloses les activitats de futbol i bàsquet. Al setembre hi haurà servei d’acollida matí i tarda per aquelles famílies que ho necessitin (imprescindible comunicar-ho abans a la secretaria de l’AFA).

 

Compra de xandalls:

La setmana del 17 al 23 de setembre, totes les  compres de l’equipació esportiva que realitzeu a la botiga on line, estaran lliures de les despeses d’enviament. Les rebrem a la secretaria de l’AFA a primers d’octubre i les podreu passar a recollir (us avisarem quan arribin). Fora d’aquesta setmana, les comades seran enviades al domicili que indiqueu amb unes despeses d’enviament.

 

Que tingueu tots un bon inici de curs escola!

 

inici-curs

Please follow and like us:
Pin Share