Inici d’inscripcions pel Casal d’Estiu 2022 i sol·licitud d’ajuts

Famílies,

Ja s’apropa l’estiu, i amb ell, el Casal que cada any organitzem amb la Fundació del Bàsquet Català. Aquest any, si tot continua millorant, els infants podran gaudir de totes les grans activitats i sortides d’anys anteriors a la pandèmia. Així i tot, se seguirà amb les mesures adients per tal de fer un casal segur.

És una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes. A més, com hem fet en altres casals de durant l’any, introduirem l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

Per altra banda, realitzarem les sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquarium, etc).

 

A partir del 23 d’abril, podreu fer les inscripcions al casal mitjançant l’enllaç corresponent. Aquest any tant la inscripció al casal com la sol·licitud de beques és exclusivament online. Si alguna família té problemes per accedir i poder presentar els documents, des de la secretaria de l’AFA l’ajudarà. Truqueu per concretar dia i hora.

SOL·LICITUD DE BEQUES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA: NOVETATS!!

Com ja sabeu, l’Ajuntament ofereix ajuts dintre de la campanya Vacances d’estiu «T’estiu molt», per tal d’ajudar a les famílies econòmicament i que cap infant i/o jove es quedi sense casal per qüestions monetàries. Aquests ajuts cobreixen 2 setmanes de casal i, depenent dels ingressos de la unitat familiar, els ajuts oscil·len entre el 30% i el 90% del cost d’aquestes dues setmanes. Aquest any, ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ AL CASAL, S’HA DE TRAMITAR LA SOL·LICITUD DE LA BECA.

 

 

Terminis per a la presentació de les sol·licituds d’ajuts: del 23 d’abril al 23 de maig.

 

 

            Passos a seguir per a la tramitació de l’ajut:

 

 

Per poder iniciar la sol·licitud de la beca pel casal, necessitareu un número (pin) que us facilitarem des de l’AFA. Per poder-vos donar aquest pin:

 

 1. Aconsegueix l’IDALU de l’alumne. El podreu trobar a les notes escolars o bé preguntar a la secretaria de l’escola.
 2. Omple aquest formulari amb les dades corresponents. i espera a rebre el mail de l’AFA amb el pin que et pertoca. 

 

 

 1. Entra a la pàgina de l’Ajuntament i omple la sol·licitud. Et demanaran el pin que l’AFA t’ha enviat per mail.
 2. Indica el codi de l’activitat del nostre casal: 060220CAS03.
 3. Descarregat el comprovant de presentació de la beca.
 4. Ara ja pots accedir al formulari d‘inscripció del casal i hauràs d’adjuntar el comprovant de sol·licitud de beca quan t’ho demani.

 

INSCRIPCIÓ AL CASAL D’ESTIU:

 1. Accedix al formulari d’inscripció al casal.
 2. Selecciona el Casal Pare Poveda al desplegable.
 3. Indica un correu electrònic on rebre el codi per accedir.
 4. Introdueix el codi d’indentificació rebut i omple el formulari, tenint en compte els camps obligatoris marcats amb asterisc (*). IMPORTANT: Si has sol·licitat beca per l’Ajuntament de Barcelona, caldrà que adjuntis el comprovant.
 5. Selecciona els torns i l’horari desitjats (Matí, Matí + Dinar, Matí+Dinar+Tarda, etc). A sota veuràs el total a pagar (els descomptes s’apliquen de forma automàtica).
 6. A continuació, rebràs un mail de confirmació amb les activitats seleccionades.
 7. Si tens els rebuts de l’escola domiciliats, girarem càrrec al vostre banc del 50 % de l’import total al juny i del 50 % al juliol. Si no teniu els rebuts domiciliats, haureu de fer l’ingrés en el compte de l’AFA quan rebeu el rebut corresponent per mail.

REUNIÓ INFORMATIVA:

Dimarts 10 de maig a les 18:15h es farà una reunió telemàtica per tal d’explicar el funcionament del casal. Quan s’apropi el dia de la reunió, se us enviarà un correu amb el link per poder accedir.

En els documents adjunts podeu consultar altra informació que pugui ser del vostre interès (monitor de suport, documentació específica, torns, preus..etc).

Please follow and like us:
Pin Share