Inici d’inscripcions pel Casal d’Estiu 2023 i sol·licitud d’ajuts

Benvolgudes Famílies,

A poc a poc, ens apropem a l’estiu i amb ell, arriba l’esperat Casal d’estiu 2023  de VALLCARCA NORD! Des de la Fundació del Bàsquet Català, ja estem concretant els últims detalls perquè, com cada any, sigui un èxit.

Estem preparant un casal amb una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes. A més, com hem fet en altres casals de durant l’any, introduirem l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

També realitzarem les sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquàrium, etc.).

 • INSCRIPCIÓ CASAL: Us convidem a entrar a la pàgina web de la Fundació https://campus.basquetcatala.cat/casal-vallcarca-nord-2023/ on trobareu tota la informació actualitzada dels casals, documentació rellevant, beques i des d’on podreu tramitar la inscripció en línia a partir del 15 d’abril a les 10 h.

 

 • AJUTS ECONÒMICS: Com sabeu, és un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda.
  • Fa uns anys que els ajuts econòmics es presenten telemàticament a SOL·LICITUD BECA. Des de la Fundació us adjuntem un document explicatiu per ajudar-vos en el procés. També hem afegit la declaració jurada per la documentació que se us demanarà en alguns casos.
  • A més, els coordinadors Adrià Meca i Marina Cabré estaran presencialment al Poliesportiu de Sagarra (Carrer Gòlgota, 1) per donar suport a totes les famílies que ho necessiteu. Els trobareu durant el període de sol·licitud de beques (Del 15 d’abril al 15 de maig) de dilluns a dimecres de 17 h a 19 h.
  • Els infants amb necessitats educatives especials que necessitin un monitor de suport, podran sol·licitar l’ajuda del 17 d’abril fins al 15 de maig. Caldrà informar a la coordinació per realitzar el tràmit.

 

 • REUNIÓ TELEMÀTICA: El dimecres 10 de maig a les 18:15 h es farà reunió una telemàtica per tal d’explicar el funcionament del casal. Quan s’apropi el dia de la reunida, se’ns enviarà un correu amb l’enllaç per poder accedir.

 

 • CASAL JOVE: Els nois i noies nascuts entre el 2007 i el 2010 podran gaudir del CASAL JOVE. Aquest any continuaran fent una sortida cada matí atenent als seus interessos i implicant-los en la decisió d’alguna de les propostes setmanals.
  • El seu horari serà diferent del dels infants més petits: de 9:00 a 14:00 o 15:00. S’ho passaran molt bé, coneixeran gent nova i es mouran en un entorn saludable!
  • Per tal de fer la inscripció a aquest casal, es podrà fer mitjançant el següent enllaç: https://campus.basquetcatala.cat/casal-jove-2023/.
  • A més, podreu contactar amb el coordinador enviant correu a [email protected].

Qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu vallcarcanord.fbc@ gmail.com

Moltes gràcies i us esperem!!!

Please follow and like us:
Pin Share