INICI EXTRAESCOLARS 2N TRIMESTRE

Recorda, el període d'inscripció finalitza el 15 de juliol, així que assegura't de completar el procés d'inscripció el més aviat possible.
Bona tarda famílies,

Després de les vacances de Nadal, reprenem les activitats extraescolars a partir de dilluns que ve, dia 11.

Segons les últimes indicacions del Procicat i la Generalitat, les activitats extraescolars es reprendran amb totes les mesures de seguretat i higiene que ja portàvem a terme el 1r trimestre i separant els infants per grup bombolla classe. Tots els infants que realitzin una activitat al gimnàs (dansa, judo) portaran la mascareta en tot moment.

Us comuniquem però, que hem hagut de reorganitzar les extraescolars de bàsquet i futbol, per diverses qüestions organitzatives (espais, monitors, grups…), tal i com a vam fer el passat mes de novembre.

Hem tornat a unir els dos esports per poder donar la possibilitat a tots els grups, formant una única activitat: Multiesport.

D’aquesta manera, es realitzarà conjuntament amb els membres de bàsquet i futbol i només es farà l’activitat els dimarts i els dijous, segons horari i curs indicat a sota.

Les activitats seran principalment dels dos esports, però també es duran a terme altres esports en algunes ocasions. Es realitzarà amb els grups bombolla -classe, i es mantindran les mesures higièniques i de seguretat adients per poder fer l’activitat amb total normalitat.

DIMARTS I DIJOUS

De 16:30 a 18:00h- P5, 1r i 2n

De 18:00 a 19:00h- 3r, 4t i 5è

Per tant, totes les hores de bàsquet que es duien a terme els dilluns i dimecres, queden aturades temporalment, i passen a dimarts i dijous en l’horari indicat a cada curs.

Aquest canvi està previst fins el dia 17 de gener, però si s’allargués us ho faríem saber.

En cas que les normatives dictades des de Procicat i/o la Generalitat canviessin, i poguéssim tornar a realitzar futbol i bàsquet amb normalitat, us ho faríem saber.

Si a alguna família no li anés bé aquests canvis, i necessités donar de baixa de l’activitat a l’infant fins que puguem tornar als horaris i condicions de les activitats de futbol i bàsquet, preguem ens ho faci saber al més aviat possible.

Per qualsevol dubte, estem en contacte.

Moltes gràcies per la comprensió.

AFA PARE POVEDA

Please follow and like us:
Pin Share