Intolerància – Al·lèrgia

Menjador 2023-24

INTOLERÀNCIA- AL·LÈRGIA - DOCUMENTACIÓ

Aquesta setmana passada als alumnes del nostre centre amb servei de menjador, s’ha entregat una documentació de forma urgent per justificar de forma adient amb el document del CAP o metge les intoleràncies o al·lèrgia. Necessitem que tots els alumnes que per petició mèdica, al·lèrgia o que no poden menjar qualsevol aliment, portin el justificant a mesura que tenen aquest tipus d’intolerància, ja que el Departament d’Inspecció del servei de Sanitat de la Generalitat ens ho estan demanant de forma urgent.

 

Sol·licitem que abans del 04/12/2023 aquesta documentació estigui entregada a AFA, bé per correu electrònic, bé a la mateixa oficina o a la bústia.

 

Aquesta documentació han de sol·licitar-la al seu CAP amb el Nom de l’Alumne/a, Intoleràncies o al·lèrgies justificades que no poden prendre per prescripció mèdica anotada en el mateix justificant signat per metge pediàtric.

No serveix un document escrit des de casa, ja que ha d’estar aprovat pel metge.

Adjuntem amb aquest document inscripció menjador per omplir les dades al·lèrgiques, etc. i també pugueu adjuntar el justificant mèdic Apropem si alguna família té una intolerància o al·lèrgia no notificada també presentin la documentació demanada.

Please follow and like us:
Pin Share