Nou projecte d’activitat extraescolar: Scooter i Skateboard pels nostres petits

Nou projecte d'activitat extraescolar: Scooter i Skateboard

Hola a tots els pares i mares!

Des de la comissió d’extraescolars de l’AFA, estem treballant per oferir noves activitats extraescolars als nostres fills i filles, i ens agradaria presentar-vos una proposta molt emocionant: una activitat de scooter (patinet) i skateboard (monopatí)!

El scooter i el skateboard són esports que, a més de ser molt divertits, ajuden a millorar l’equilibri, la coordinació i la concentració dels nostres fills. A més, fomenten el treball en equip i l’autoconfiança.

Per poder organitzar aquesta activitat, necessitem saber si hi ha prou interès per part dels pares i mares perquè els seus fills hi participin. Amb aquest objectiu, us demanem que completeu aquest formulari d’interès que trobareu enllaçat a continuació: Enllaç al formulari

 

El formulari és molt senzill i només us portarà uns minuts omplir-lo. És important que el completeu abans del dimarts, dia 16 de maig, perquè així podrem comptabilitzar els resultats i veure si és possible organitzar grups d’acord amb les edats i nivells dels participants.

Si hi ha prou inscripcions, procedirem a organitzar l’activitat i us informarem dels horaris, i altres detalls rellevants. En cas contrari, continuarem buscant altres opcions d’activitats extraescolars per als nostres fills.

Així que, si creieu que aquesta activitat pot ser interessant per al vostre fill o filla, no dubteu a completar el formulari d’interès! Si teniu preguntes o suggeriments, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de l’associació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem que aquesta nova activitat extraescolar sigui un èxit!

Cordialment,

Please follow and like us:
Pin Share