Nova extraescolar per a P3 i P4: Iniciació a l’esport

Benvolgudes famílies de P3 i P4,

Volem informar-vos de la nova activitat extraescolars que es posarà en marxa a partir de febrer pels alumnes de P3 i P4. Es tracta d’Iniciació a l’esport.

Mitjançant un conjunt d’activitats, apropem a l’infant a habilitats i destreses pròpies d’alguna modalitat esportiva, sense arribar a ser cap esport determinant.

L’activitat es durà a terme a l’aula de psicomotricitat de l’escola Josep Mª de Sagarra els dilluns de 16.30 a 18.00 h pels alumnes de P3 i els dimecres de 16.30 a 18.00 h pels alumnes de P4.

Preu: 20 € mensuals + 12 de matrícula (1,30 h setmanals)

Per tal que el tema del trasllat des de la nostra escola fins a l’escola Josep M. de Sagarra no sigui un condicionant important a l’hora d’inscriure el nen en aquesta activitat, us informem que no és necessari que els pares vinguin a buscar els seus fills a l’escola per portar-los a l’activitat. Els mateixos monitors els recolliran al Poveda i les famílies els haureu de recollir directament a l’escola Josep M. de Sagarra.

Pels alumnes de P3, Vallcarca Nord ha oranitzat 2 dies de PORTES OBERTES per conèixer l’activitat. Serà els dies 7 i 14 de febrer i cal inscripció prèvia, que podeu fer mitjançant mail o mòbil a:

Adrià (646 94 08 14)
Marina (667 02 88 16)
[email protected]


Please follow and like us:
Pin Share