Nova imatge de la zona dels troncs i la pedra

Famílies,

Podem donar ja per finalitzada la primera part de renovació dels espais de la pedra i els troncs. Com ja sabeu, des de l’AFA es va engegar el taller de grafiti el mes d’octubre. Els inscrits, a banda de fer una primera immersió en aquest tipus d’art urbà, participaven directament en el grafiti que lluiria a les parets del pati.

Aquest taller de graffiti estava emmarcat dins el projecte «Fem un grafiti?» presentat a l’Ajuntament a principis del 2022.

Ara, podem mostrar-vos el resultat final d’aquella feina. Els personatges principals han estat fets per l’artista Lara Gombau, conductora del taller, però els 5 infants inscrits, han desenvolupat la idea, han fet els esbossos, han practicat a les partes de l’hort i han pintat les parets finals.

Per part de l’AFA, s’ha fet un esforç per poder tirar endavant el projecte, fent l’aportació econòmica necessària per cobrir a la tallerista i l’import total de la renovació del terra de cautxú que estava malmés.

Els propers 13, 14 i 15 de desembre, quan vingueu a l’escola a veure els concerts de nadal, apropeu-vos per veure-ho de prop!

Please follow and like us:
Pin Share