Obertura de places per a extraescolars i nova activitat per a P3 i P4

Recorda, el període d'inscripció finalitza el 15 de juliol, així que assegura't de completar el procés d'inscripció el més aviat possible.
Benvolgudes famílies,

De cara al segon trimestre, obrirem places per a les diferents extraescolars. Recordeu que dintre de cada extraescolar, els nens/es estan separats per grups bombolla/classe. Clicant aquí trobareu el full d’inscripció que ens haureu d’enviar abans de finalitzar desembre, així com l’horari i els preus de cada activitat.

Aquest full d’inscripció està preparat perquè el pugueu omplir directament i ens el podeu enviar per mail a [email protected].

S’ha creat una nova extraescolar pels alumnes de P3 i P4. L’activitat es diu Iniciació a l’esport, i l’organitza Vallcarca Nord. Es durà a terme a l’aula de psicomotricitat  de l’escola Josep Mª de Sagarra els dilluns de 16.30 a 18,00 h (per a P3) i els dimecres de 16.30 a 18,00 h (per a P4). Els monitors de Vallcarca Nord s’encarregaran del trasllat dels inscrits, i les famílies els haureu de recollir directament a l’escola Josep Mª de Sagarra.

Aquest és l’horari de totes les activitats extraescolars d’aquest curs:

 

horari extraescolars 2n trimestre

 

Please follow and like us:
Pin Share