Per una vida digital educativa sana – 27/01/2021

Des de l’Espai Consum Responsable s’ha organitzat una activitat que pot ser del vostre interès. 
 
Durant aquest mes de gener es reprenen les activitats de sensibilització i aprenentatge sobre consum responsable per ajudar a la ciutadania a introduir canvis en la manera de consumir i potenciar la transformació ecosocial. A través dels tallers, xerrades i debats, les persones participants podran aprendre a reduir la seva petjada climàtica, millorar la justícia social, donar visibilitat a la sostenibilitat social i ecològica i fomentar l’economia social i solidària.
 
El pròxim 27 de gener a les 17:30 h. s’ha organitzat la xerrada “Per una vida digital educativa sana”, on parlarem amb l’Agència de ciberseguretat de Catalunya i l’Associació de consumidors audiovisuals de Catalunya, que ens ajudaran a posar llum sobre les qüestions més freqüents sobre les noves tecnologies i la seguretat a les xarxes:
 
La crisi sanitària de l’any passat, i que encara arrosseguem, ha col·locat les TIC al centre de la nostra vida i sobretot de la rutina educativa dels més petits i petites de la casa. Com podem acompanyar en el bon ús de les tecnologies i les telecomunicacions als infants?
Parlem amb l’Agència catalana de ciberseguretat i l’Associació de consumidors audiovisuals de Catalunya, que ens ajudaran a posar llum sobre les qüestions més freqüents sobre les noves tecnologies i la seguretat a les xarxes.
 
Activitat online. Inscripcions a l’agenda de la web d’Espai Consum responsable –  https://ajuntament.barcelona.cat/economia-social-solidaria/ca/espai-consum-responsable 
unnamed

 

Please follow and like us:
Pin Share