Pre-Inscripció colònies d’estiu 2021

Benvolgudes famílies,

Estem acabant de preparar les colònies per l’estiu 2021. El curs passat ens vam quedar amb les ganes de portar a terme totes les activitats que teníem programades per l’estada, així que ho hem tornat a organitzar tot per poder-ne gaudir aquest curs. Per suposat que es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene establertes.

Per tal d’ultimar els detalls, necessitem saber el nombre d’infants que participaran a les colònies. Es per això que en aquesta ocasió, us demanem ompliu aquest formulari de pre-inscripció i ens l’envieu abans del 31 de gener de 2021.

Degut a la situació actual, l’empresa organitzadora cobrarà aquest any 5 € en concepte de gestió comercial i administrativa de la reserva, que, en cas d’anul·lació de la reserva, fos pel motiu que sigui, no serà reembossable.

Per tant, juntament amb l’enviament del formulari d’inscripció, haureu de fer ingrés dels 5 € de la paga i senyal NO reembossable. Sense l’ingrés dels 5 € la pre-inscripció no tindrà validesa. Nº de compte de l’AFA: ES22 2100 1191 1002 0003 7173. Indiqueu en el concepte de l’ingrés el nom de l’alumne que participarà a les colònies.

 

Dates de l’estada: de dilluns 28 de juny a dimecres 30 de juny de 2021.

LLoc: Casa de colònies La llobeta, Aiguafreda (Barcelona).

Centre d’interès: El circ. Cliqueu en aquest enllaç per veure les activitats relacionades.

Preu: Entre 160 i 170 € (dependrà del nombre final d’inscrits)

Inclou: Activitats, monitors, assegurança i pensió complerta des del dinar del primer dia, fins al dinar de l’últim.

Pagament: 50% al març i 50% a l’abril.

 

Please follow and like us:
Pin Share