Reiniciem projecte d’higiene bucodental a l’espai migdia

Benvolgudes famílies de 1r a 6è de primaria,

Després de dos anys d’aturada per qüestions sanitàries, dilluns 24 d’ctubre, engeguem de nou el projecte d’higiene bucodental a l’escola pels alumnes de 1r a 6è de primària

.

Tots els infants que vulguin raspallar-se les dents a l’escola després de dinar, hauran de portar de casa un petit estoig (a poder ser eviteu que sigui de plàstic, millor de cotò o material transpirable), amb el raspall i la pasta de dents, tot marcat amb el seu nom i curs.

Cada divendres, els infants s’enduen el seu estoig per tal que a casa es revisi i es reposi el que calgui.

El monitor referent de cada grup els hi explicarà el funcionament del projecte i, tant per part dels monitors com per part de l’escola, es tractarà el tema de la importància d’una bona i correcte higiene dental.

Demanem la vostra col·laboració des de casa per mantenir en bon estat higiènic el raspall i l’ estoig on es guarda, substituir el raspall quan calgui, portar el raspall adient i reposar, si cal, la pasta de dents. Si detecteu que potser no s’estan rentant les dents a l’escola perquè no es consumeix la pasta de dents, comenteu-ho amb l’infant i amb l’equip de menjador.

Please follow and like us:
Pin Share