Resum reunió colònies 2016

Com ja sabeu, ahir dimecres va tenir lloc la reunió informativa de les colònies d’aquest any pels cursos de P5 a 5è. Per a tots aquells que no vau poder assistir, us fem un resum i us adjuntem la documentació aportada a la reunió. Per qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a la secretaria de l’AFA.

Colònies 2016

Colònies Full Inscripció

Full inscripcions Eix Estels

Dossier informatiu

Colònies 2016:

Estada: 27, 28 i 29 de juny

Aquest any l’empresa responsable és Eix Estels (http://www.eixestels.com/) i la casa escollida és Villa Engracia, a Les Masies de Poblet, Espluga de Francolí (http://www.eixestels.com/casa-de-colonies/villa-engracia/).

Activitats: Excursions, jocs de nit, gimcanes, piscina, tirolines, cars amb pedals, tir amb arc, … i l’última nit… discoteca!

Faran una visita al Monestir de Poblet, que està a deu minuts de la casa, i exploraran el monestir tot fent una gimcana amb mitjans tecnològics ( tablets, smart phones, lectura de codi QR..).
També visitaran el Castell de Milmanda amb activitats segons grups i edats.

Preu: 147 €.

Pagament: Dues quotes. La primera a l’abril i la segona al maig, per un import de 73,50 € cada una.

Inscripcions: Fins al 31 de març. A partir d’aquesta data no s’acceptaran més inscripcions.

IMPORTANT:

 • Heu d’omplir els dos fulls d’inscripcions, el de l’AFA i el d’Eix Estels i entregar-los a la secretaria de l’AFA abans de la data indicada. Aquests fulls els podeu descarregar al web de l’AFA o recollir-los a secretaria en l’horari habitual. En cas de baixa injustificada a partir del dia 1 de juny no es retornaran els diners. En cas de baixa justificada, es retorna la part corresponent a la casa, no a l’autocar.
 • A la formalització de la inscripció, rebreu un talonari de butlletes pel sorteig d’un viatge, que podreu quedar-vos o vendre’l per ajudar-vos a pagar les colònies. Valor del talonari: 50 €.
 • Heu d’adjuntar una fotografia recent del nen/a i còpia del carnet de vacunació.
 • Si hi ha al·lèrgies, intoleràncies o qualsevol altra observació a fer, cal posar-ho per escrit al full d’inscripció.
 • Tots els nens/es han de portar el primer dia, i entregar al seu monitor de referència, l’original de la seva targeta sanitària. A l’arribada seran retornades.

med-ve-508- med-panorama-villa-engracia-web

 

Altres informacions d’interès:

 • Hi haurà un monitor per cada 10 nens.
 • Informe diari a través d’un responsable de l’AFA.
 • Si els pares, mares o tutors donen l’autorització, la casa penjarà al seu Facebook fotografies de les activitats dels nens.
 • NO es poden portar mòbils, però sí càmeres fotogràfiques d’un sol ús.
 • Tindrem el telèfon mòbil del coordinador de la casa (només per urgències).
 • Faran ús de la piscina aproximadament uns 40 minuts al dia. La seva profunditat és de 50 cm en un extrem i 1,80 m a l’altre, i està delimitada perquè els petits no vagin a la part més profunda. Poden portar flotadors o «manguitos», tot i que a la casa en tenen.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share