Reunió presentació extraescolar d’anglès per aquest curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest curs hem canviat d’academia per a la realització de l’extraescolar d’anglès.  Aquesta tarda tindrà lloc una reunió on line a on l’empresa us presentarà l’activitat. Els assistents a la reunió informativa tindran prioritat a l’hora de triar grup.

Per tal de poder tenir un control de l’assistència, us preguem que us inscrigueu en aquest enllaç: https://bit.ly/35jdlgl

BeKith – Learning English with values, és pioner en l’ensenyament de l’anglès amb valors amb més de 38 anys d’experiència.
El mètode de BeKith es basa en l’aprenentatge natural de l’idioma anglès a base d’exercicis, jocs i activitats que desperten l’interès i la motivació de l’alumne. L’ús del llenguatge en situacions reals fomenta la consolidació de la comprensió oral i escrita de l’idioma. A més, totes les unitats didàctiques compaginen la formació lingüística amb l’educació emocional i en valors.
Descobriu el vídeo de BeKith: https://www.youtube.com/watch?v=l4Awf5Akyos i el seu web www.bekith.es.

Es pot escollir entre aquestes dues opcions (independentment del curs que realitzi):

– Dilluns i dimecres de 16.30 h a 17.45 h.
– Dimarts i dijous de 16.30 h a 17.45 h.

Un cop feta la pre-inscripció es formaran els grups i si per nombre de nens no pogués crear-se grup en el torn escollit, es trucarà a les famílies per mirar altres opcions.

L’extraescolar és de 2 dies setmanals, sense possibilitat de fer només 1 dia de classe.
REUNIÓ DE PRESENTACIÓ DE L’ACTIVITAT MITJANÇANT LA PLATAFORMA ZOOM:

Dimarts 15 de setembre a les 19 hores.

ID ZooM: 95994675741

Contrasenya: 782675

 

bekith

Please follow and like us:
Pin Share