Secretària de l’AFA

Us volem comunicar que la Marta Fernández, que ha estat una excel·lent secretària de l’AFA durant els darrers quatre anys, plega. Des de l’AFA només ens queda agrair-li la bona feina. Ha estat un luxe comptar amb ella.

Us adjuntem l’escrit que vol fer arribar a la comunitat escolar de la Poveda.

Benvolguts pares, mares, mestres, monitors i monitores i equip directiu:

Tot té un principi i tot té un final… I al meu final a l’AFA (per mi AMPA, per qüestions emocionals) ja ha arribat. Pot ser algunes circumstàncies sobrevingudes han precipitat la decisió, però contràriament al que alguns poden pensar, ha estat molt meditada, valorada i recolzada per la meva família.

Amb aquesta carta, que molts no llegiran, però són els que sí que ho faran a qui va dirigida, vull agrair la vostra amabilitat, comprensió i, en alguns casos, amistat, que durant aquests anys m’heu brindat. És això –i només això– el que penso emportar-me com a record.

Han sigut moltes discussions i tenses reunions, però també he tingut molts bons moments, he rigut (moltíssim), he fet l’indi (potser massa vegades…), m’he emocionat i he plorat. Els que m’heu conegut, sabeu que no puc amagar les meves emocions i les he mostrat tal com són, i així vull acabar aquesta etapa: mostrant el que sento deixant el que, per a mi, ha sigut un repte personal que he defensat fins aquests últims dies.

I per últim, agrair-vos les mostres de recolzament a tots i totes, pares, mares, monitores, mestres i direcció. No donaré noms perquè em deixaré molts pel camí, segur que sabeu que esteu dintre d’aquesta llista.

Molta sort a tots/totes!

Marta

Please follow and like us:
Pin Share