SOCIALITZACIÓ 2021-2022: NOVETATS I LLISTAT DE LLIBRES

Benvolgudes famílies,

De cara a la socialització de llibres del curs 2021-2022, i tal i com us va informar l’escola a través de Dinantia, hi ha hagut novetats que intentem explicar a continuació:

  • S’introdueix el projecte Innovamat de matemàtiques a tots els cursos de l’escola que substituirà als llibres actuals de matemàtiques. Aquest projecte no es ven a les llibreries, per la qual cosa, els alumnes que no socialitzen l’hauran d’adquirir o bé a l’AFA (socis), o bé a direcció de l’escola (No Socis de l’AFA). A sota trobareu els preus per cursos.
  • S’eliminen del llistat els llibres de llengua catalana i llengua castellana. Els llibres existents es quedaran a les aules com a material de consulta i recolzament. L’escola participa en el projecte Avancem, que parteix de l’us integrat de les llengües.
  • Per part de l’escola es farà un a compra important de tablets i Chromebooks per tal de potenciar la competència digital entre tots els alumnes. Per aquest motiu, s’afegeix una quota en concepte d’ús i cura d’aquest material de 10 €/curs (1 € mensual).
  • El Classbook d’anglès continuarà al llistat com a llibre socialitzat, però s’elimina el Workbook físic de 3r a 6è de primària, i es treballarà digitalment juntament amb material aportat pels tutors i escola.
  • Els llibres de lectura s’afegeixen al llistat com a llibres socialitzats igual que el curs passat, per tal d’ajudar econòmicament a les famílies a la seva adquisició.
  • L’agenda escolar també està inclosa a la llista de llibres.
  • Tot el material escolar tornarà a ser subministrat per l’escola. Així doncs, els alumnes de primaria només hauran de portar un estoig buit i la motxilla. Els alumnes de 3r a 6è de primària hauran de portar també:
    • Carpeta amb  12 separadors, de cartró (no d’acordió).
    • Carpeta senzilla de gomes

Amb tot això, us detallem els preus finals de la socialització pel curs 21-22:

taula 21-22 LLIBRES-

 

 

INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES QUE NO SOCIALITZEN:

 

Podeu descarregar-vos llistat de llibres a adquirir aquí.

Al setembre es girarà rebut amb els imports corresponents a la quota de l’AFA, el projecte Innovamat, el material digital  i l’agenda escolar, i haurà d’abonar-se abans de l’inici d’escola.

A l’octubre s’emetrà el rebut corresponent al material escolar (65,00 €).

PAGAMENT NO SOCIALITZACIO

Please follow and like us:
Pin Share