SOCIALITZACIÓ CURS 16-17

Benvolgudes famílies,
Durant els propers dies, els vostres fill/es, rebran informació relativa a la sociabilització de llibres pel curs que ve.  Com a novetat us comentem que a partir d’aquest any,  es va proposar i aprovar en la Junta de l’AFA del passat 4 d’abril, incloure el mes d’agost en els pagaments a realitzar, donat que és un mes que no hi ni menjador, ni extraescolars ni cap despesa referent a l’escola, i pot ser millor assumit per les famílies. Per la qual cosa, els terminis de pagament de la socialització seran: juny, juliol i agost (part proporcional en cada mes).
Pels que sou nous a l’escola i/o els que encara no us heu adherit al projecte, us expliquem breument en què consisteix i les seves avantatges:

La socialització és un projecte de l’escola i l’AFA de reutilització dels llibres de text dels nostres fills. Socialitzar els llibres implica compartir la important despesa de la compra dels llibres entre totes les famílies de l’escola, així com poder reutilitzar aquests llibres durant un mínim de tres anys. Així, els llibres ja no són de l’alumne, sinó que són de l’escola. L’alumne en fa ús i en té cura durant el curs, i en acabar, els retorna a l’escola perquè siguin reutilitzats el curs següent per un altre alumne. No tots els llibres es poden socialitzar, només els llibres de text, els diccionaris i algun de lectura. Els objectius fonamentals d’aquest projecte són dos:

1) Rebaixar la càrrega econòmica que cada curs suporten les famílies per l’adquisició dels llibres de text.

2) Introduir d’una manera pràctica en l’educació dels nens i nenes valors com el saber compartir, la solidaritat, la igualtat, el respecte i la responsabilitat davant els materials comunitaris.

Si voleu més informació us podeu adreçar a la secretaria de l’AFA.

 

Please follow and like us:
Pin Share