Socialització de llibres curs 2022-2023

Famílies,

Benvolgudes famílies,

Aquest mes de juny es passarà a cobrament l’import corresponent al primer pagament de la socialització de llibres pel curs 2022-2023

Els següents pagaments es faran al juliol i a l’agost.

Per les famílies noves a l’escola i/o les que encara no us heu adherit al projecte, podeu adherir-vos posant-vos en contacte amb la secretaria de l’AFA

Totes les famílies que ja heu socialitzat aquest curs, no cal que l’ompliu, la renovació és automàtica

En aquest enllaç trobareu tota la informació del projecte de socialització.

Encara no disposem del llistat definitiu de llibres per cursos, per la qual cosa l’import del rebut d’agost pot variar.

Us adjuntem quadre orientatiu d’imports:

Tots els rebuts de l’AFA, emesos aquest curs 21-22, que estiguin pendents de pagament o hagin estat retornats, hauran d’estar abonats abans del 31 d’agost. En cas contrari, els llibres no seran entregats als infants el primer dia de curs i/o fins que l’import total estigui abonat.

Us recordem el número de compte on podeu realitzar l’ingrés: ES22 2100 1191 1002 0003 7173, indicant en el concepte el nom de l’alumne.

NOTA IMPORTANT PER A LES FAMíLIES QUE NO SOCIALITZEN:

En el rebut de setembre s’inclourà el concepte de material escolar + el projecte Innovamat + l’agenda escolar i en el rebut d’octubre la quota de l’AFA.

Els llibres de lectura de 3r a 6è els haureu d’adquirir fora de l’escola.

Heu de tenir en compte que el projecte Innovamat per a l’assignatura de matemàtiques no està a la venda a les llibreries, per la qual cosa s’ha d’adquirir a l’escola abans de començar el curs.

Please follow and like us:
Pin Share