Sortides escolars curs 2021-2022

Famílies,

A continuació us detallem les sortides escolars que es duran a terme aquest curs. Els imports d’algunes encara resta per definir, per la qual cosa, el pressupost anual no es pot tancar. És per això que tornarem a fer els cobraments de les sortides escolars com fèiem abans de la pandèmia, és a dir, un primer pagament ara en el rebut de novembre de 35 €, i la resta al febrer.

Recordeu que l’AFA subvenciona 13 € de la sortida més cara a tots els seus socis (descompte que s’aplicarà al rebut de febrer).

En el cas que el vostre fill/a no pugui assistir a alguna sortida, tant des de l’escola com des de l’AFA en tindrem constància, i en el rebut de febrer es descomptarà els imports de les sortides no gaudides.

Quan l’escola tingui tancats els preus i dates que falten per concretar, publicarem de nou la llista actualitzada.

Us recordem també que, per a tots els infants inscrits al servei de menjador, està inclòs el pícnic que se’ls prepara des de cuina el dia de les sortides escolars de tot el dia.

Si no voleu que se us prepari el pícnic, és imprescindible que ompliu i entregueu a la tutora corresponent i/o a la secretaria de l’AFA aquesta butlleta degudament signada, com a màxim 3 dies abans de la sortida escolar, per tal que no li preparin, i el dia de la sortida, l’haureu de portar de casa.

En el rebut següent, es tindrà en compte aquest dia com a causa justificada i es descomptarà de l’import la part corresponent al menú (no la part de monitoratge), sempre que hagin avisat en els terminis establerts.

Aquí teniu el llistat de dies i sortides per a la vostra previsió:

sortides x classes i trimestres prov

Please follow and like us:
Pin Share