SUBVENCIONS A INFANTS I ADOLESCENTS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA FORA D’HORARI ESCOLAR

Famílies,

Novament l’Ajuntament de Barcelona ha fet pública la convocatòria d’ajuts públics a infants i adolescents amb una edat compresa entre els 6 i els 17 anys inclosos (excepte en el cas dels adolescents amb discapacitat intel·lectual que s’amplia fins als 19 anys), que practiquin esport fora de l’horari escolar en entitats organitzadores homologades per l’Institut Barcelona Esports.

La finalitat d’aquestes subvencions és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva del infants i adolescents integrants d’unitats familiars amb rendes baixes, per tal de garantir que cap menor pugui resultar exclòs de la pràctica esportiva per raons econòmiques.

El pare/mare/tutor/tutora d’un infant o adolescent amb una edat compresa entre els 6 (nascut el 2013) i els 17 anys, que resideixi amb la seva unitat familiar a la ciutat de Barcelona, i que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 9.000€/any.

A partir de demà dijous 19 de setembre podeu passar per la secretaria de l’AFA en el seu horari habitual per recollir el formulari de sol·licitud amb el codi de l’activitat corresponent. El termini de presentació de sol·licituds serà del 19 de setembre al 11 d’octubre de 2019 (ambdós dies inclosos). Us haureu d’adreçar a qualsevol OAC i presentar-la (sempre amb cita prèvia per poder ser atesos) o bé per internet amb certificat digital, pel portal de tràmits de l’Ajuntament
http://ajuntament.barcelona.cat/tramits

El resultat de l’atorgament o denegació de la subvenció es comunicarà a través d’un missatge SMS al telèfon mòbil o bé d’un correu electrònic, sempre i quan hagueu facilitat aquestes dades de contacte en el moment de presentar la sol·licitud. Si no faciliteu aquestes dades, haureu de consultar la resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB).

Us recordem l’horari de la secretaria de l’AFA: Dilluns i dimecres de 16 a 18 h, i dimarts i dijous de 9  a 10 h.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share