Torneig d’Escacs Novembre 2023

Escacs Pare Poveda

 

✨🏰♟ Ahir va ser un dia màgic per a la nostra petita comunitat d’escacs de l’Escola Pare Poveda! Tres dels nostres joves talents van tenir l’ocasió de participar en un emocionant torneig d’escacs sota l’emblemàtic Arc de Triomf, organitzat per l’ateneuhortenc i la Casa Eslavade Barcelona.

👦👧🏆 Envoltats d’història i cultura, 20 nens de diverses escoles de Barcelona i els seus voltants van desplegar els taulers per compartir una jornada de competició i camaraderia. La passió per les 64 caselles es va sentir en cada moviment, cada estratègia i cada «escac mat»!

📚💭 Participar en aquest torneig no només ha sigut una oportunitat per posar a prova els coneixements adquirits a les classes, sinó que també ha sigut una experiència lúdica excepcional. Els nostres petits grans jugadors han pogut gaudir de l’alegria de jugar, aprendre dels seus rivals i sobretot, viure els escacs com una festa.

🤝🌞 Agraïm a la Tatiana, la nostra mestra d’escacs, a l’Ateneu hortenc i la Casa Eslava de Barcelona per coordinar d’aquesta magnífica experiència, on l’esportivitat i l’aprenentatge van de bracet. 

Please follow and like us:
Pin Share