Vols fer judo? Obrim inscripcions pel 2n trimestre!

Famílies,

Obrim inscripcions a l’activitat de judo des de I3 fins a 6è!

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’AFA ([email protected]).

Horaris:

Pre-judo (I3, I4 i I5 ): Dilluns i dimecres de 16.30 a 17.45 h

Judo (de 1r a 6è): Dilluns i dimecres de 17.45 a 18.45 h. Possibilitat d’estar a acollida o a aula d’estudi des de les 16.30 h fins l’inici de l’activitat per 10 € mensuals.

Preu:

35 € mensuals

El judo és un dels quatre estils principals de lluita esportiva més practicats avui en dia en tot el món. La UNESCO va declarar el Judo com el millor esport inicial formatiu per nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una “educació física integral”, potenciant, per mitjà del coneixement d’aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius (ubicació espacial, perspectiva, ambidextrisme, lateralitat, llançament, parla, arrossegaments, salts, rotacions, caigudes, coordinació conjunta i independent d’ ambdues mans i peus, etc.) i de relació amb les altres persones, utilitzant el joc i la lluita com element integrador-dinamitzador i introduint la iniciació tècnica-tàctica esportiva de forma adaptada. A més de buscar un acondicionament físic general idoni, a similitud de la natació i la gimnàstica artística.
El COI el considera l’esport més complet i que promou valors com l’amistat, la participació, el respecte i l’esforç per millorar.

Please follow and like us:
Pin Share