Activitat de futbol i bàsquet extraescolar: Últimes novetats

Bona tarda famílies,
Després de la inactivitat d’aquests 15 dies, dilluns que ve, dia 16, reprenem les activitats extraescolars.  Us comuniquem però, que hem hagut de reorganitzar les extraescolars de bàsquet i futbol, per diverses qüestions organitzatives (espais, monitors, grups…).
Hem unit els dos esports per poder donar la possibilitat a tots els grups, formant una única activitat: Multiesport.
D’aquesta manera, es realitzarà conjuntament amb els membres de bàsquet i futbol i només es farà l’activitat els dimarts i els dijous, segons horari i curs indicat a sota.
Les activitats seran principalment dels dos esports, però també es duran a terme altres esports en algunes ocasions. Es realitzarà amb els grups bombolla -classe, i es mantindran les mesures higièniques i de seguretat adients per poder fer l’activitat amb total normalitat.
DIMARTS I DIJOUS
De 16:30 a 18:00h- P5, 1r i 2n
De 18:00 a 19:00h- 3r, 4t i 5è 
Per tant, totes les hores de bàsquet que es duien a terme els dilluns i dimecres, queden aturades temporalment, i passen a dimarts i dijous en l’horari indicat a cada curs.
En cas que les normatives dictades des de Procicat i/o la Generalitat canviessin, i poguéssim tornar a realitzar futbol i bàsquet amb normalitat, us ho faríem saber.
Si a alguna família no li anés bé aquests canvis, i necessités donar de baixa de l’activitat a l’infant fins que puguem tornar als horaris i condicions de les activitats de futbol i bàsquet, preguem ens ho faci saber al més aviat possible.
En el rebut de desembre se us retornarà la part de la quota corresponent als 15 dies d’aturada de l’activitat.
Per qualsevol dubte, estem en contacte.
Moltes gràcies per la comprensió.
AFA PARE POVEDA

Please follow and like us:
Pin Share