INFORMACIÓ IMPORTANT REFERENT A LES EXTRAESCOLARS

Recorda, el període d'inscripció finalitza el 15 de juliol, així que assegura't de completar el procés d'inscripció el més aviat possible.
Benvolgudes famílies,

A causa de les normatives aprovades per part del Procicat i de la Generalitat, ens vam veure obligats a fer una aturada de les extraescolars durant quinze dies. Hem estat treballant per poder reobrir-les mantenint les indicacions donades respecte a les mesures de seguretat i higiene a seguir.

Us comuniquem que a partir de dilluns dia 16 de novembre, reprenem les activitats extraescolars respectant les normatives exigides pel Procicat.

En el pròxim rebut s’abonarà la part de la quota de les activitats que no s’han pogut portar a terme (patinatge, futbol, bàsquet i escacs).

Totes les activitats seran de moment exclusivament pels alumnes de l’escola Pare Poveda. No es permetrà, fins que no canviïn les directrius oficials, la participació d’alumnes externs.

 

L’horari d’algun grup o activitat pot veure’s alterat. Ho indiquem a continuació:

 

Patinatge:

Grup I: Mateix dia i horari.

Grup II: Mateix dia i horari.

Dansa:

P3 a P5: Mateix dia i horari.

1r a 6è: Mateix dia i horari.

Judo:

P3 a P5: Mateix dia i horari.

1r a 6è: Mateix dia i horari.

Anglès:

Tots els grups mantenen el seu dia i horari.

Escacs:

Tots mantenen el seu dia i horari.

Bàsquet i futbol:

Mentre durin les restriccions per part del Procicat, les activitats de futbol i bàsquet passaran a formar part d’una nova activitat anomenada Multiesport.  En breu, tots els inscrits a futbol i bàsquet rebreu un mail amb explicacions més detallades d’aquesta activitat, així com els horaris i grups proposats.

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share