Anul·lació colònies d’estiu de l’AFA

Benvolgudes famílies,

Lamentem haver de comunicar la decisió d’anul·lar definitivament les colònies d’estiu que teníem organitzades pels dies 25,26 i 27 de juny.

A causa de la situació actual, moltes de les famílies inscrites ja ens van fer arribar la seva renúncia a participar-hi, però vam decidir organitzar una enquesta per veure el total d’infants que sí que ho volien fer. Aquest nombre ha estat molt baix. Si a això afegim la situació a la qual ens trobem, sense certesa clara d’en quina fase de la desescalada en trobarem als finals de juny, fa molt poc viable la continuïtat de les colònies.

Donat que hem de donar resposta ara a l’empresa organitzadora i no podem esperar a l’últim dia per anul·lar-les sense que hi hagin penalitzacions, des de la Junta de l’AFA , en reunió celebrada ahir on line, es va acordar la suspensió de les colònies i el retorn a totes les famílies de la bestreta realitzada.

Aquest retorn es farà aquesta setmana. Totes les famílies rebran un correu amb un document adjunt a on s’especificarà l’import dels conceptes a retornar. Aquest document recollirà també els possibles rebuts que estiguin pendents de pagament, si fos el cas. En el cas que aquest document doni un import positiu, voldrà dir que encara hi ha un saldo pendent de pagament a l’AFA, i per tant, la família haurà de fer ingrés en el compte habitual de l’AFA.

Si l’import resultant és negatiu, la família rebrà una transferència d’aquest import en el compte que tenim registrat.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb la secretaria de l’AFA mitjançant mail a [email protected] o bé al telf 607.64.89.10.

Att

Junta de l’AFA

Please follow and like us:
Pin Share